Michał i przykro mi, i uświadomić sobie ten kod tylko kolejne języki dla stron showthread w sitemap, czy wiesz gdzie (miejsce przed lub po co), aby dodać inne strony, takie jak zbyt forumdisplay, archiwów i innych?
bo te 2 strony są najważniejsze, aby google łatwiejsze indeksowanie listy wątku, a przynajmniej powinny jej być w tym forumdisplay integracji i stron w archiwum zbyt mapa strony
Ostatnio edytowane przez basketmen; 02-10-10 W 22:46.
W tej chwili mamy przetestowany kod tylko do integracji stron wątku, który możemy uznać za najważniejsze. Należy pamiętać, że Google będzie indeksować wszystkie strony i tak (nawet jeśli nie wykonane integracji mapa w ogóle), ponieważ roboty indeksuje wszystkie linki na stronach i masz włączone flagi z linkami do stron tłumaczenia. Oczywiście w tym linki do mapa może indeksowania szybciej. Dlatego wydaliśmy wątki powiązań integracyjnych - wątki zmiany szybko, więc szybciej indeksowania może być użyteczne.
Kiedy dodać kod z pierwszego posta w pliku mapy witryny, pojawia się następujący błąd podczas generowania sitemap
Running vBET 3.3.6 i 3.5.2 vbseo na 3.8.1 forumFatal error: Call to undefined vbet_vbseo_filter_replace_text function () in / home / thespain / public_html / / vbseo includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47
vBET obejmuje wymaganego pliku w init_startup hak:
Wydaje się, że nie jest wliczony w przypadku jakiegoś powodu. W takim przypadku prosimy umieścić tylko zgodnie z reqiure_once w zmienionym pliku sitemap generator. Umieścić go przed dodatkowym kodem w vBET. Proszę pamiętać, że nie było testowane - więc jest to mądry, aby zrobić kopię pliku przed zmianami.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Cheers na kapelusz Michael, był bardziej ludzki błąd z mojej strony
I googled błąd i stwierdziła, że było trochę mi się spojrzał na ustawienia
I nigdy nie zmienił typ łącza do VBSEO_URI
Jeśli się, że rozwijanej opcji, idiotów jak ja nie zapomnieć
Przez ostatnie doświadczenia wiem, aby ustawić czas generacji na mapa mieć ładne opóźnienie między stronami witryny. Kopalnie ustawiony na coś 15 sekundowym opóźnieniem.
Ale Im zadowolony z całości stron na dziesięć języków
Display Forum: 2904
Pokaż temat: 1817821
Wszystkich Zaindeksowane adresy URL: 1823149
Całkowity czas przetwarzania: 1,682.58 sekund
Czy ten kod pracy z mapa 2.6? Dzięki.
Wąż gdzie znalazłeś mapa generator 2.6?, Mam 2.5 i działa z tym.
Ponieważ zmienił kod, nie działa prawidłowo.
Numery dont dodać.
Forum Wyświetlacz: 327
Pokaż temat: 886054
Pokaż postu:
Profile użytkownika:
Wyniki ankiety:
Wpisy:
Tagi Blog:
Album URL:
Społecznego URL Grupy:
URL Tag:
Archiwum: 169