Mam ten sam problem.
Używam Vbseo 3.5.2 i Sitemap Generator 2.6 beta 2
Sitemap generator nie działa. Zaczyna nie i kompletne.
Mam ten sam problem.
Używam Vbseo 3.5.2 i Sitemap Generator 2.6 beta 2
Sitemap generator nie działa. Zaczyna nie i kompletne.
Czy to generuje linki wątku? Jeżeli masz dużo linków i generacji mapa trwa długo, może nie mieć wystarczająco dużo czasu. Proszę sprawdzić to w dalszym ciągu, gdy spust go ponownie. Jeśli tak, a zakończy w 2 lub więcej żądań, to należy rozważyć, aby dać więcej czasu na ocenę.
Jeśli nie - upewnij się, że zmiany w kodzie są odpowiednie.
Mam "VBSEO sitemap generator v3.0 złota". Nie ma kod jak wspomniałeś, na pierwszej stronie w vbseo_sitemap.php pliku.
Jest jakiś kod tak:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, id_watku: $ threadrow [threadid], wszystkich postów: $ totalposts, stron: $ TotalPages, widoki: $ threadrow [widoki] $ przed");
Należy umieścić kod na stronie głównej w pobliżu tego kodu, proszę?$ Dodatki = preg_split ('# [\\ r \\ n ]+#', $ vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ("dodatek");
foreach ($ dodatki dolarów dodatek)
if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon))
{
vbseo_log_entry ("[dodatek moduł] $ addon", true);
include (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ addon.);
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry ("Mapa została stworzona href="index.php"> <a Kliknij tutaj, aby powrócić </ a>. ', true);
Wysłałem e-mail do kontaktu w vbent *** slator.com o tym. Dzięki!
hello,
rozwiązanie dla wersji 3.0 z sitemap generator jest ok, ale Gold Edition - nie testowane.
Będzie to sprawdzić
Wszelkie zmiany, proszę?
ok będę sprawdzać go dla Ciebie
Ze mną. Generator zaczyna się i wyjdzie z
w momencie samego kliknięciu przycisku (więc chyba powtórzył wynik z sekundami 372 musi być zdecydowanie źle) - a następnie umiera. Xml nie stworzył, nie pingi, nic. php_value max_execution_time jest ustawiony na 540."[START SEKCJA] showthread [18,484.1 Kb mem used] [372670 s (372670 s)]"
A tak przy okazji: skontaktowałem się wsparcie vbseo tego. Oni odpowiedzieli z tym:
Brzmi jak vBET i vbSEO byłoby pewnych nieporozumień ..Napisał vbseo Support