Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Prośba o pomoc domyślny język

Członek

Question Prośba o pomoc domyślny język

Really nice produktu. Jeszcze raz dziękuję za ten hack.

Chciałbym potrzebujesz pomocy lub masz o to wniosek. Dla nowych użytkowników na forum, to OK, ponieważ mają pole do wyboru ich język domyślny, ale dla wszystkich dotychczasowych użytkowników, nie ma ustalonej wartości, po prostu pokazuje "Not set". Czy mógłbyś podać mi zapytanie do wykonania, aby automatycznie umieścić domyślny język zamiast "Nie ustawiono" (w moim przypadku jest to francuski za wartość domyślna)? To dlatego, że nawet jeśli umieścić w wątku na forum, mówiąc do użytkowników, aby przejść modyfikować swoje dane, wiele z nich nie będzie czytał tego wątku.

Byłoby miło, jeśli mogę zmienić to automatycznie dla moich dotychczasowych użytkowników.

Dzięki.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Nie ma potrzeby ustawiania języka domyślnego dla użytkowników. Jeśli nie jest ustawiony żaden język domyślny, to vBET przyjmuje, że jest taki sam jak język forum i nie podejmuje żadnych działań, gdy nadchodzą nowe wiadomości (powodują, że są one w języku forum)

Członek

OH, nie wiedziałem o tym, przepraszam. Dzięki za odpowiedź.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Nie ma problemu - Jestem tu, by pomóc Zapytaj w dowolnym momencie. Także dla nowych funkcji lub integracji
    Dzięki.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 16-11-09 W 21:50.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •