Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 14 z 14

Wątek: Mogę napisać nowy wątek lub odpowiedzieć na wątek lub usunąć post przekierowuje mnie na pustą stronę ...

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

proszę, przeczytaj poprzedni post i odpowiedzi tutaj. Jest to konieczne.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Taurus View Post
    Od aktualizacji do 3.3.6 I dalej się te same białe strony. Zdarza się losowo. Jednak po wyłączeniu vBET nie zdarza się w ogóle. Prosimy o kontakt!
    Jestem na forum i nie jestem w stanie odtworzyć problem. Należy powiedzieć to nadal się dzieje. Ponadto - zgodnie z dzienników którym PM mnie to wyglądało trzeba było zaktualizowany plik produkt, ale vBulletin php był stary (istniejących funkcji nie była widoczna). To może być problem pamięci podręcznej serwera (nie cache vBET) - gdzie nowe pliki nie była widoczna i serwer wciąż używał starych plików. Więc to może być powodem.

Krótko: I nie można odtworzyć go na swoim forum - można? Czy nadal się czy nie? Jeśli tak - proszę opisać dokładnie jak mogę odtworzyć go na swoim forum.

Senior Member

To jest podchwytliwe. Zdarza się losowo. Więc też nie wiem kiedy to się stanie, czy nie. Jednak w vBET czas była wyłączona tak się nie stało w ogóle. Będę się do ciebie, jeśli mogę dostać więcej informacji.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Witam,

Czy zauważyliście ten problem ponownie, czy nie? Byłem na forum i zrobiłem wiele postów i nie znalazłem tego problemu. Czy możesz to potwierdzić?

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •