Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 14

Wątek: Mogę napisać nowy wątek lub odpowiedzieć na wątek lub usunąć post przekierowuje mnie na pustą stronę ...

Junior Member

Default Mogę napisać nowy wątek lub odpowiedzieć na wątek lub usunąć post przekierowuje mnie na pustą stronę ...

kiedy po nowy wątek lub odpowiedzieć na wątek lub usunąć post przekierowuje mnie na pustą stronę ... (Internet Explorer nie może wyświetlić strony sieci Web) Jakieś pomysły ...

tutaj jest mój. htaccess

# Komentarz następujący wiersz (dodaj "#" na początku)
    # W celu wyłączenia funkcji mod_rewrite.
    # Uwaga: trzeba jeszcze wyłączyć hack w
    # Panelu sterowania vBSEO zatrzymać url przepisuje.
    RewriteEngine On

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

# VBET Begin

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archiwum /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientScript | cpstyles | zdjęcia) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
    # Niektóre serwery wymagają dyrektywy RewriteBase być
    # Włączony (usuń "#" na początku w celu aktywacji)
    # Uwaga: po włączeniu, należy podać ścieżkę
    # Do głównego folderu vB (tj. RewriteBase / forum /)
    # RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((archiwum /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientScript | cpstyles | zdjęcia) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Najpierw należy zaktualizować do ostatniej wersji (nie jest to vBET 3.3.5, ale będziemy się kolejnego wydania dzisiaj / tommorow z drobnych korekt błędów więc nie jest pilna, prosimy czekać na 3.3.6 nad aktualizacja wtedy) i potwierdzić to nadal się dzieje - jeśli tak, to Kamil poprosi o więcej szczegółów, ponieważ nie jesteśmy w stanie odtworzyć go na naszym forum (jeśli można proszę zwrócić uwagę nas, jak to zrobić dokładnie).

Możesz także dissable vBET na chwilę i sprawdź czy problem nadal istnieje, aby mieć pewność, że jest to związane z vBET. Jeśli problem będzie nadal istnieć z niepełnosprawnymi vBET, a następnie ISSE jest gdzie indziej - można to sprawdzić przez tymczasowy dissabling modów innych jeden po drugim i patrzeć, kiedy problem zniknie.

Twój htaccess wygląda OK.

Junior Member

Aktualizacja nie naprawić .. I wyłączona vBET i problem nadal istnieje .. Wydaje się, że chages że vBET instrukcje powiedzieć, zrobić, aby pliki VBSEO. I rozwiązał je i problem zniknął .. Re robił je i on wrócił .. Lub do wyczerpania vBET włączone .. Używam VBSEO 3.5.1 PL1

OK, tak - to jest bardzo ważne dla nas informacje - testowaliśmy vBET na vBSEO 3.5.1 nie vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamil będzie się sprawdza, jesteśmy w stanie odtworzyć problem. Jeśli tak będzie go rozwiązać, a dam wam szybko naprawić, zanim nowa wersja wejdzie. Jeśli nie będziemy prosić o dostęp do forum, aby móc sprawdzić i rozwiązać go tam.

Junior Member

OK .. daj mi znać ...

Mam cofnąć zmiany w plikach VBSEO i wszystko wydaje się działać dobrze **********

To działa, ale nie wszystko-linki nie są tłumaczone właśnie teraz. Te zmiany integracji są wymagane do tłumaczenia odsyłaczy. Jak pisałem-sprawdzimy go i rozwiążemy tak, że będziesz mógł korzystać ze wszystkich funkcji vBET

Junior Member

Niesamowite ... Dziękujemy .. Macie wielkie wsparcie!

Senior Member

Od aktualizacji do 3.3.6 I dalej się te same białe strony. Zdarza się losowo. Jednak po wyłączeniu vBET nie zdarza się w ogóle. Prosimy o kontakt!

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Sprawdziłem go na vBSEO 3.5.1 wersja pl1 testu na naszym forum i nie mogę go odtworzyć. Będę pisać o niej Michał.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Witam,

Teraz naszym głównym forum pracuje nad najnowszym 3.5.1 vBSEO pl1. Nie mogę znaleźć tej kwestii, więc proszę:
    1. można go odtworzyć na naszym głównym forum? proszę spróbować znaleźć ten problem na tym forum i wklej tu wyniki.
    2. Jeśli nie można znaleźć ten problem proszę PM do mnie swoim forum admincp, FTP i vBSEO dane cp i znajdę ten problem i naprawić go na forum.

Dzięki.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •