Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: Jaka wersja vBET dla VB 3.6.8 i vBSEO 3.3?

Junior Member

Question Jaka wersja vBET dla VB 3.6.8 i vBSEO 3.3?

Witam, jestem nowy w tej społeczności i bardzo zainteresowany tym produktem.

Czy ktoś może mi powiedzieć, co następuje:

1. Co wersja vBET obsługuje vBulletin 3.6.8 i vBSEO 3.3?
    2. Jaka jest różnica między vBET darmową wersję i non-free wersja?

Dzięki!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hello. Oficjalnie vBET obsługuje vB3.8 lub 4.0 i ostatniego wydania vBSEO.

Wciąż mamy klienta za pomocą vBET na vBulletin 3.6.x - działa dobrze. Jest tylko jeden problem związany z vBulletin błąd i że dlatego nie jesteśmy w stanie to naprawić (zespół vBulletin musi naprawić ich błąd). Ten problem jest z tłumaczeniem strony archiwum i tylko na forum (strona główna archiwum i nici strony archiwum przekłada się dobrze).

Klient, o którym piszę, nie korzysta z vBSEO. Przykro mi, ale nie mogę powiedzieć, jak vBET będzie współpracował z tymi starymi wersjami. W każdym razie-możesz zacząć od testowania naszej bezpłatnej wersji na swoim forum. A jeśli będzie OK, to można zatrzymać się za darmo jeden, lub kupić płatny, jeśli chcesz mieć dużo szybciej tłumaczenia i wsparcie społeczności wielojęzycznej

Junior Member

Exclamation

Musiałem trzymać się mojego planu testów vBET jak vBSEO twierdzi, że nie poprą go i to może być (lub będą) problemy przy vBET z vBSEO.

W każdym razie dziś postanowiłem sprawdzić, co powiedział (ci powiedział, że praca z vBSEO) więc zainstalowałem darmową wersję dla testu i znalazłem się tłumaczenia dzieł wielkiego!

Nie ma jednak poważny problem na adresy:

Moja strona jest serwisem społecznościowym (xxx.com URL) zintegrowany z forum vBulletin v3.6.8 (xxx.com URL / forum).

. Po zainstalowaniu vBET i wprowadziła zmiany do administratora forum htaccess, natknąłem się na problem - raz wybrałem tłumaczenie, nie mogę wrócić do xxx.com jak wszystkie adresy URL xxx.com teraz staje xxx.com / forums.

Na przykład adres URL xxx.com / index.php? Page = muzyka staje się teraz xxx.com /forum /index.php? page = muzyki i dlatego part sieci strony jest całkowicie złamana jak wszystkie adresy URL są przekierowywane na forum vBulletin.

Każdy pomysł jak rozwiązać ten problem?

Na pewno bym zakupić ten produkt, jeśli można to rozwiązać.

Junior Member

Angry

Wygląda na to, przez wyłączenie śledzenia URL w vBET konfiguracji mogę rozwiązać problem URL. Ale tłumaczenie byłoby przestać działać w sposób tak się stało. Teraz zależnie od tego wątku klikam, wyświetla się domyślnie angielski, zamiast wcześniej wybranym języku, i dla każdej strony, będę musiał kliknij flagę język tłumaczenia. Nie jest to pożądane.

Chciałbym URL śledzenia do pracy bez zakręcania mój adres URL.

Hi.

Nie sekcji do spraw jest. Jeśli masz problem z darmowej wersji to proszę pisać tutaj: Wersja bezpłatna vBET2.3.x - vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET)

Prawdopodobnie masz złe ustawienia lub. Reguł htaccess (sprawdź czy zając odpowiednią wartość dla Forum katalogu parametru).
    Ostatnio edytowane przez vBET; 20-07-11 W 16:28.

Członek

Hi myandy99, używam czas 3.6.x też i vbseo 3.5, vBET płatnej wersji działa dobrze od prawie roku zainstalowane, sprawdź moje posty przed

z opisem jego należy htaccess problem, i też to przed i tuż płacenia Michał, integracji / instalacji opłata 30 dolarów, aby vBET działa dobrze zintegrowane z innymi skrypt / mod

tylko niech pro instalowania go dla Ciebie

Jego problemem jest, ponieważ darmowa wersja nie obsługuje tłumaczenie poza forum. Pełna wersja tłumaczenia stron poza forum, które są generowane na silniku vBulletin.

To jest wątek na ten temat: http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •