Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 6 z 6

Wątek: Zanim kupisz

Junior Member

Default Zanim kupisz

Witam,
    Po Próbowałem Wersja: 2.3.1 na moje testowe forum i mam increadable wyniki zwiększenie ruchu
    1000 do około 10.000 w mniej niż 20 dayes i zdecydowałem się kupić pełną wersję z instalacji.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough forum test abot 250 MB, ale sprawiają, że wiele probloplems do mojego serwera, co z moim forum, które jest czymś więcej niż 4 GB.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    tak, że mam zamiar przenieść z tego serwera
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

Do tego

Intel Dual Quad Core E5620
    24GB pamięci RAM DDR3 (Triple Memory Channel)
    300 GB x 2 SAS 15000 RPM

I moje pierwsze pytanie czy to wystarczy, czy nie?

Oglądam to forum
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    i uważam, że między 40.000 - 90.000 url indeksowane dla każdego języka tak, jak
    duży mojej bazy danych będzie?

Czy to przetłumaczyć bloga?

Mam licencję vBSEO, ale jeszcze nie uppgrade do v 3.5, jaki jest twój recomindation?

Czy są jakieś specjalne ustawienia służą do zwrócenia się do centrum danych wcześniej?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hello. Należy pamiętać, że komercyjna wersja vBET jest szybszy niż wolny jeden (zoptymalizowane algorytmy, cache, zdjęcia ...). Więc jeśli już bezpłatnie korzystać z jednego, a następnie zasobów serwera będzie na pewno wystarczy dla płatnej.

vBET obsługuje blogi na vB4. W przypadku vB3.8 nie jesteśmy w stanie do pełnej obsługi wielojęzycznej Wspólnoty, ponieważ vBulletin nie obsługuje blog istnieje już)zobacz tutaj szczegóły) - Więc pisanie w różnych językach, na pewno nie jest obsługiwana w vB3.8 blogu. Nie jestem pewien, czy tłumaczenie jest tam pracować, ale przypuśćmy, że powinno - można poprosić użytkowników (patrz link).

Polecam aktualizacja vBSEO do 3,5. Potwierdziliśmy, że istnieje problem pętli przekierowania pod vBET 3.3.4 i 3.3.2 vBSEO - rozwiązuje się sam po aktualizacji do 3.5 vBSEO

Przykro mi, ale nie rozumiem ostatniego pytania. Pytasz o tłumaczenia w pamięci podręcznej, a następnie należy pamiętać, że jest to konieczne, aby usunąć bezpłatną wersję vBET przed instalacją zapłacił jeden. Tak stara pamięć podręczna zostanie całkowicie usunięta podczas deinstalacji i zoptymalizowana zostanie utworzona automatycznie podczas instalacji opłaconej wersji. Cache będzie musiał wypełnić ponownie, ale i tak jest rozliczane codziennie od starych tłumaczeń, więc jest OK

Jeśli masz jakiekolwiek inne pytania - proszę zapytać. Chętnie pomożemy Ci

Zakazany

hi vBET można adsense wyłączyć i użyć własnego Textads w wersji komercyjnej, źle się zakup następnych kilku tygodni.
    dzięki

Zakazany

hi vBET można flagi być umieszczone w nagłówku, aby tak jak w demo, oraz rozwijane menu

Quote Napisał nic333 View Post
    hi vBET można adsense wyłączyć i użyć własnego Textads w wersji komercyjnej, źle się zakup następnych kilku tygodni.
    dzięki
    AdSense jest z vBET zakres - to do ciebie czy masz to włączone, czy nie. Także możesz mieć włączone do zwykłych stron i umieścić coś innego przetłumaczonych stron - będzie to wymagało prostej modyfikacji szablonu, który zawiera reklamy.

Quote Napisał nic333 View Post
    hi vBET można flagi być umieszczone w nagłówku, aby tak jak w demo, oraz rozwijane menu
    Tak. Masz oddzielne opcje gdzie umieścić menu rozwijanego i flagi w rzędzie. To co widzisz na naszym forum jest od konfiguracji - nie trzeba robić żadnych zmian (dla standardowego szablonu i szablony, które haków standardowych szablonów - tak w wykonane odpowiednio do vBulletin).

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •