Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 18

Wątek: vBET poważny błąd Found!

Senior Member

Exclamation vBET poważny błąd Found!

Teraz rozumiem, dlaczego moja strona nie jest indeksowana prawidłowo 52x.

Z zainstalowaną vBet daje NIE ZNALEZIONO na wszystkie moje archiwalne pliki, po 6 godzinach escluding wszystko single mod 1 przez 1 wyszło na to, mam tryed 3.33 i 3.34 i bez vBet moje archiwum działa dobrze ..

Proszę dać mi rozwiązać ten problem!

Z poważaniem

Senior Member

Nikt z personelu vBET tu jest? Potrzebuję naprawić!

PS. Nie miałem problemu z darmowej wersji

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez mario06; 29-06-10 W 22:38.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hmm i nie można odtworzyć ten problem. Czy możesz mi pokazać w jaki sposób można to zrobić?

Senior Member

Jestem przesyłania mojej stronie odczekać 5 minut, a ja w linku pm

Senior Member

I pm'ed czekasz na odpowiedź, vBET jest włączona i moje posty, archiwum nie dać FOUND (404), jak tylko potwierdzić to będę ją wyłączyć, dzięki czemu można przeglądać archiwum ponownie, co można zobaczyć na sobie, że to działa bez vBET.

odniesieniu
    Ostatnio edytowane przez mario06; 29-06-10 W 22:39.

Senior Member

kamilkurczak, Czekałam tu na ciebie zbyt potwierdzić błąd i się do trybu offline po 20 minutach bez odpowiedzieć?

To nie jest właściwy sposób leczenia płacenia klientom!

Senior Member

Potrzebuję pomocy, gdzie są wszyscy?

Senior Member

Jak długo mam czekać?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Przykro mi, że trzeba było czekać. Już wysyłam Kamila przypomnienie o twoim wydaniu. Należy również pamiętać, że nie trzeba wyłączać całego vBET-powinno wystarczyć/wyłączyć tylko wtyczki vBET dla archiwum (wszystko z 'archiwum" w nazwie haka). Pozwoli Ci to korzystać z vBET i pracować z Twoim archiwum (ale nie tłumacząc archiwum), dopóki nie rozwiążemy problemu

Jak zobaczył Kamil nie był w stanie go odtworzyć na naszym serwerze i poprosił o szczegółowe instrukcje o tym (musimy zrobić coś, aby zobaczyć go lub po prostu całe archiwum jest w dół). Jeśli nie będziemy go odtworzyć na naszym serwerze, musimy szczegóły dostęp do Admin CP i FTP, aby móc sprawdzić, dlaczego tak się dzieje i popraw.

Także jeśli masz inne wtyczki (nie licząc vBSEO), które są przy użyciu niektórych archiwum haków spróbuj tymczasowego wyłączenia tych wtyczek i sprawdzić czy vBET działa poprawnie dla archiwów potem. To jest sprawdzenie czy mamy pewne problemy konfliktu tutaj.

Senior Member

Już próbowałem wyłączenie wtyczki archiwum vBET wczoraj, ale archiwum jest nadal uszkodzony podczas vBET jest włączona, więc muszę wyłączyć vBET uzyskać archiwum pracy.

Problem jest prosty.

1. vBET On
    = Archiwum złamane

2. vBET Off
    = Archiwum pracy

Tak jak mówiłem wyżej ja odinstalować każdy plugin (1by1) wczoraj i stwierdził vBET do sprawcy, po testach i przywrócić kopię zapasową.

Tak naprawdę nic specjalnego robić, aby w uzyskaniu nie znaleziono (404) błędu, wszystko co musisz to idź w prawo na dole strony i kliknij Archiwum i postępuj zgodnie z koryta wątki | posty (nawet jako gość).

Aby uzyskać dostęp nie mam problemu, niech ustanowienia na to czasu.

Pozdrawiam

PS. Miałem dodać archiwum | mapa serwisu w robots.txt, ponieważ google zaczął dawać mi błędy w archiwum uderzenie 17k (404).

PS2. Nie mam vBSEO zainstalowany Maybee vBET jest podpinania | szukać.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez mario06; 30-06-10 W 10:26.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •