hello,
Potrzebuję dostępu do admincp i ftp .. Proszę wysłać PM do mnie z tym danych.
Postaram się znaleźć problem.
hello,
Potrzebuję dostępu do admincp i ftp .. Proszę wysłać PM do mnie z tym danych.
Postaram się znaleźć problem.
Masz PM.
Pozdrawiam
Znalazłem plugin z błędów .. Teraz postaram się znaleźć rozwiązanie.
proszę, wystarczy spojrzeć do PM
rachunek przestał działać z powodu multipe wykrywanie ip, teraz login konto działa ponownie .. Twój prawie tam
Pozdrawiam
OK, więc - po pracy w tej sprawie okazało się, że nie ma błędu w vBET tutaj. To dlatego, że forum używa vBulletin 3.6 i vBET oficjalnie obsługuje vB3.8
Mimo to znaleźliśmy sposób, aby to działało nawet nie jest oficjalnie wspierana vBulletin 3.6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
Zmiany te są już zrobione na forum.
Należy pamiętać, że nadal przetłumaczonych stron archiwum na forum nie działają. Wynika to z błędu vBulletin więc zapytać vBulletin zespół go rozwiązać. Jeśli dodać parametr do forum archiwum strony (tej, w której f-), A następnie pojawia się pusta strona. Mam na myśli wszystkie parametry - nawet tylko ? X = y i ulega awarii nawet przy wyłączonym vBET. Tak więc w tym przypadku trzeba poprosić zespół vB poprawić swój błąd i większość prawdopodobnie tłumaczenia rozpocznie pracę (wszystko jest w porządku dla archiwum główne i wątku strony).
Ponieważ nie było vBET błąd tutaj przenieść wątek do sekcji Rozwiązywanie problemów.
Oni powiedzieli mi go odinstalować bo wszystko działało przed mod vBET.Należy pamiętać, że nadal przetłumaczonych stron archiwum na forum nie działają. Wynika to z błędu vBulletin więc zapytać vBulletin zespół go rozwiązać
Czy nie to naprawić?Należy pamiętać, że nadal przetłumaczonych stron archiwum na forum nie działa?
Co więc różni się 06.03.12 i 3,85? Główne zmiany są istotne dla sieci społecznościowych wydaje mi się, że porównanie czas od 3 do czas 4, trochę więcej wysiłku z twojej strony by nie boli nie?
Tak jak pisałem do ciebie błąd jest w vBulletin. Oni po prostu flus was. Być może z powodu złego opisie problemu. Nie vBET błędu - oryginalne archiwum działa poprawnie. Tłumaczenie forum strony archiwum nie działa i nie będzie działać, bo vBulletin crasches stronę, jeśli w URL jest addes dowolnego parametru. I nie jest to vBET - można dissable vBET dodać do url x = y i będziesz jeszcze crasched achrive strony forum.
Już to opisałem wcześniej. I dał ci sposób, żeby sprawdzić, czy jest to vBulletin bug. Proszę napisać, że nie trzeba mieć vBulletin, aby crasch te strony-należy dodać dowolny parametr do URL. I to crasches z vBET dissokablowania. Więc by nie pozwolić, by cię znów wykuły.![]()