działa bez vBET
ok, zbadać problem i spróbować rozwiązać
ok, czekam.
odniesieniu
wciąż czeka dzięki
Hi - weź moje przeprosiny za długi czas oceny. To był problem rozpoczęte przez mnie, a dane Kamil podczas mojego urlopu. Więc może był trochę przeciążony. W tej chwili jestem z powrotem i będzie działać, by w końcu zamknąć problem
Myślę, że byłoby najlepiej, gdybyśmy po prostu sprawdzić to na pokładzie i go poprawić, a nie tracąc więcej czasu. Więc proszę mi tylko PM dostęp szczegóły swoim forum FTP i CP Admin. Także proszę mi dać dokładny adres URL do strony, gdzie widzę ten problem. Jeśli nie jest widoczne już teraz - proszę produkować go na jakieś wątki testu - będzie go usunąć, po tym, jak rozwiązać ten problem.
Proszę tylko spojrzeć na ostatniej odpowiedzi - bo nie jesteśmy w stanie odtworzyć go na naszych serwerach pytaliśmy o szczegóły dostępu. Będziemy chcek i poprawić go na miejsce
Chciałbym, aby to naprawić siebie, daj mi kilka opcji, aby można było spróbować, po kliknięciu mogę edytować wątku (nie dotykać niczego), a następnie naciśnij zapisać wszystko działa bez zarzutu oznacza, że pokazuje w prawo.
tak, ale Michał napisał we wcześniejszych postów swoje propozycje rozwiązań. Czy nie działa.
Nie możemy odtworzyć tego problemu na forum testowym, więc bardzo trudno jest znaleźć dobre rozwiązanie.
Jeśli wiemy, gdzie problem jest w kodzie, łatwo będzie znaleźć rozwiązanie.