Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123
Wyniki 21 do 26 z 26

Wątek: Tłumaczenie tytułu skrócenia w vBadvanced (ostatnie tematy)

Senior Member

Czy nie możesz dać mi jakieś inne rozwiązania? Chciałbym DoItMyself tak, że w przyszłości będę wiedział co robić, nie zadając sobie trudu każdego w każdej aktualizacji.

Jak już powiedziałem wszystko, co mam zrobić, aby naprawić ten błąd, to kliknąć edycji (nie dotykać niczego), a następnie zapisać do uzyskania tytułu działa poprawnie.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał mario06 View Post
    Chciałbym, aby to naprawić siebie, daj mi kilka opcji, aby można było spróbować, po kliknięciu mogę edytować wątku (nie dotykać niczego), a następnie naciśnij zapisać wszystko działa bez zarzutu oznacza, że pokazuje w prawo.
    Jeśli dobrze rozumiem - gdy tytuł jest uszkodzony i dokonane edytować i zapisywać bez zmieniania czegokolwiek to jest poprawione? A jak to wygląda na nowego wątku - to jest uszkodzony lub OK?

Również - Jestem wciąż czeka na dane dostępu, aby móc rozwiązać ten problem. W tej chwili trzymasz go samodzielnie. Prosimy o szczegóły dostęp PM tak będziemy w stanie rozwiązać problem i go zamknąć.

Quote Napisał mario06 View Post
    Czy nie możesz dać mi jakieś inne rozwiązania? Chciałbym DoItMyself tak, że w przyszłości będę wiedział co robić, nie zadając sobie trudu każdego w każdej aktualizacji.

Jak już powiedziałem wszystko, co mam zrobić, aby naprawić ten błąd, to kliknąć edycji (nie dotykać niczego), a następnie zapisać do uzyskania tytułu działa poprawnie.
    Po raz kolejny - musimy dostęp do forum. Musimy najpierw znaleźć przyczynę problemu, aby móc to naprawić. I będziemy szukać rozwiązania, które zostaną uwzględnione w następnej wersji - więc wypełnić znaleźć na rozwiązanie, które nie wymaga żadnych zmian w każdej aktualizacji.

W tej chwili nie można dać rozwiązanie DoItYourself, bo nie mamy wyjścia, a potem trzymają nas na jej znalezienie. Jeśli chcesz, aby go rozwiązać - proszę dać nam dostępu. Jeżeli wiesz o kwestie bezpieczeństwa, to proszę dokonać tymczasowego kont dla nas, lub zmienić hasło na tymczasowe, lub utworzyć przykład test swoim forum z reprodukcji problemu.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 10-08-10 W 00:10. Powód: literówka

Senior Member

Quote Napisał vBET View Post
    Jeśli dobrze rozumiem - gdy tytuł jest uszkodzony i dokonane edytować i zapisywać bez zmieniania czegokolwiek to jest poprawione? A jak to wygląda na nowego wątku - to jest uszkodzony lub OK?

Również - Jestem wciąż czeka na dane dostępu, aby móc rozwiązać ten problem. W tej chwili trzymasz go samodzielnie. Prosimy o szczegóły dostęp PM tak będziemy w stanie rozwiązać problem i go zamknąć.

Aby tego dokonać.

1. Kliknij link edytuj
    2. Czy nic
    3. Wystarczy zapisać
    = Works 100% oznacza, że nic nie jest złamane!
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 19-08-10 W 08:52.

Więc może jest już rozwiązany i co widzisz to tylko buforowane zły wynik z poprzednich wersji. Proszę powiedzieć, jak to działa na wątek zupełnie nowe - to wyniki są OK, a następnie (bez tego manekina krok edycji). Jeśli OK, to myślę, że problem już nie istnieje i możemy zamknąć ten temat

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

nie ma odpowiedzi - tak, rozumiem, że jest rozwiązany. Jeśli nie napisz tutaj i otworzę tego wątku ponownie.

Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •