Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: vBET 3.3.4 problem z wydajnością

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Junior Member

Default vBET 3.3.4 problem z wydajnością

vBET 3.3.4 zaktualizowany, ale problem z wydajnością. obciążenie serwera do 50 i 60

Moje forum codziennie hit uniqie: 100.000
    Moje bazy danych 6 GB

Rozładować obciążenie serwera plugin normalne
    Plugin obciążenia obciążenie serwera bardzo wysoki

Wersja 3.3.3 nie miał takich problemów, ale w uaktualniony do 3.3.4 problemu uruchomić

Uwaga: sory mój angielski

VBulletin 3.8.5
    Vbseo 3.3.2
    Ostatnio edytowane przez rootksk; 23-06-10 W 10:28.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

To jest dziwne. Czy włączony Pełna Cache plików dla niepełnosprawnych? Jeśli tak - możesz potwierdzić, że pliki pamięci podręcznej są tworzone? Jeśli nie - należy dodać odpowiednie uprawnienia do katalogu pamięci podręcznej.

Jeszcze powiedzieć, która wersja vBSEO używasz (jeśli jest) i sprawdź w narzędzia dla webmasterów masz jakieś pętle przekierowania. To jest jedyna rzecz, która przychodzi do mnie, że może być przyczyną takiego zachowania niektórych pętlę przekierowania. Należy również sprawdzić się ręcznie kilka przetłumaczonych stron, archiwum itd. - i daj nam znać, jeśli znajdziesz jakieś strony, która nie działa.

Niestety - po prostu zauważyć, że napisałeś wersji vBSEO i mnie to uderzyło. Jeden z naszych użytkowników już wspomniano pętli przekierowań w tej wersji vBSEO. Update do vBSEO 3.5.1 rozwiązać problem. Więc proszę zaktualizować vBSEO i prawdopodobnie będzie rozwiązać problem. Także - można PM do mnie dostęp szczegóły do Admin CP i FTP i mogę znaleźć rozwiązanie dla tej wersji vBSEO.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 23-06-10 W 19:56.

Junior Member

Problem rozwiązany. Aktualizacja vbseo do wersji 3.5.1

dziękuję

OK, więc Nadal nie mamy pojęcia, dlaczego te przekierunki pętle występują w poprzednich wersjach vBSEO, ale przypuszczam, że najlepszą wskazówką jest dokonać aktualizacji. Cieszę się, że teraz jest OK

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •