Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 9 z 9

Wątek: Upgrade błąd

Junior Member

Default Upgrade błąd

/ Home / www / doc /*****/ mysite / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
    Pobierz to po aktualizacji od 333 do 334, przesłane wszystkie pliki i importowanego produktu (sprawdzane zastąpienie istniejącego produktu).
    Wszelkie wskazówki?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Prosimy o podanie dokładnej wersji BB i treści global.php pliku w linii 238 (i punkt, który z nich jest 238).

Junior Member

VB wersji 3.84 global.php jest:

PHP Code:
    // if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
    // otherwise only allow styles that are user-selectable
    $styleid intval($styleid);
    $style NULL;

(
    $hook vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;

if (!
    is_array($style))
    {

$style $db->query_first_slave("
            SELECT *
            FROM " 
    TABLE_PREFIX "style
            WHERE (styleid = 
    $styleidiif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect' AND userselect = 1') . ")
                OR styleid = " 
    $vbulletin->options['styleid'] . "
            ORDER BY styleid " 
    iif($styleid $vbulletin->options['styleid'], 'DESC''ASC') . "
            LIMIT 1
        "
    );
    }
    define('STYLEID'$style['styleid']); 
    Nie jestem pewien, czy Dreamweaver pokazuje odpowiednią linię więc dodałem kompletny kod arround tym 238 jest
    ($ Hak = vBulletinHook:: fetch_hook ("style_fetch '))? eval ($ hak): false;
    Ostatnio edytowane przez Ramses; 22-06-10 W 16:56.

Proszę wyłączyć: vBET plugin dla style_fetch hak i sprawdzić czy to działa teraz. Jeśli nie, to należy wyłączyć inne wtyczki do style_fetch haczyki jeden po drugim (możesz włączyć poprzednie) i sprawdzić, kiedy zacznie działać. Gdy znajdziesz ten, który jest winny - proszę nam powiedzieć, który to jest.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 22-06-10 W 17:06.

Junior Member

Dzięki, wyłączenie vBET style_fetch rozwiązuje ten problem, ale teraz nie są flagi pokazano tylko symbolami.
    Przykro nam, widziałem, gdzie popełniłem błąd, wracam w drugim.
    Dobra, jestem bardzo przykro sprawiło, niepotrzebnej pracy po prostu przesłane foldery w złym katalogu. Wszystko jest w porządku.
    Ostatnio edytowane przez Ramses; 22-06-10 W 19:34.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Teraz działa dobrze, ale funkcjonalność vBET jest wyłączone. To nie może tak być.
    Ta funkcja została wyłączona w celu analizy, co jest nie tak.

Proszę napisać teraz, czy to działa, gdy plugin jest włączony?

Jeśli to nie działa to problem i musimy to naprawić, aby korzystać ze wszystkich funkcji.
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 22-06-10 W 23:23.

Junior Member

Jak napisałem w moim poprzednim poście, że to moja wina, ja przesłane vBET foldery root zamiast katalogu forum. To wszystko jest w porządku.

OK, więc - tak dla pewności. Teraz korzystasz z naszych wtyczek włączone - prawda? Ponieważ jeśli jest w porządku z niektórymi wyłączonych, to nie wszystkie części vBET będą działać odpowiednio (poprosiłem, aby wyłączyć tylko w celu ustalenia przyczyny). Rozumiemy, że popełniłaś błąd w folderze, ale napisałeś też, że wyłączyłaś hak, który opisałem, a teraz nie jesteśmy pewni, czy ją aktywowałeś ponownie.

Tak więc dla Twojego klienta dobra (dobra) chcemy być pewni, że nie luzem nic i jesteś uruchomiony vBET z wszystkich wtyczek włączone. Proszę potwierdzić, że będziemy mogli dobrze się wyspać.

Junior Member

Tak Michał, wszystkie wtyczki są włączone. Nawet cache gości jest teraz, mam nadzieję, że pokaże efekty w obniżaniu obciążenie serwera wkrótce. Dziękujemy za wielkie wsparcie.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •