Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 4 z 5 FirstPierwszy ... 2345 OstatniLast
Wyniki 31 do 40 z 43

Wątek: vBET 3.3.4 wydane

Członek

Quote Napisał Taurus View Post
    Tak, ja sobie z tego sprawy. Naprawdę mam nadzieję, Michael można sortować tego.
    Brak probs. Ja tylko sugeruje to, ponieważ gdy uruchomię na podobny problem, wczoraj spotkała się z milczeniem tutaj. Myślę, że członkowie społeczności pomagają sobie nawzajem? Ja osobiście nie próba ważne uaktualnienie, czy wiem, wsparcie nie będzie dostępna przez kolejne 6 lub 8 godzin lub więcej.

Senior Member

Dzięki Steve człowiek! I naprawdę to doceniam!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Taurus View Post
    I pilnie potrzebują pomocy. Po aktualizacji mam ten błąd na moim forum:

Warning: array_merge () [function.array-merge]: eval () 'd code on line 1153: Argument # 1 nie jest tablicą w [path] / global.php (400) jest

Moje całe forum jest całkowicie zawiedli. Z jakiegoś powodu to się dzieje, jeśli tylko nie zalogowany Więc dla gości. Jeśli zalogowany, wszystko jest w porządku.

EDIT: OK, zdałem sobie sprawę, że po wyłączona Użyj "Full File Cache dla gości (BETA!)" wszystko jest w porządku. Więc musi być coś nie tak tam. (I nie CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Proszę otworzyć nowy wątek do tego w raportów błędów. Będziemy w stanie poradzić sobie z tym nie.

Quote Napisał steve View Post
    Ok, muszę stłumić błędów PHP, cache było sprawdzanie wieku do plików, które nie istnieją i był podsłuch na zewnątrz. Cache plik jest niesamowite Ponadto, jeśli można go używać, nic nie żałować.
    Jest to cel - nie sprawdzamy czy plik istnieje, aby uniknąć niepotrzebnych operacji IO. Według podręcznika PHP (PHP: filemtime - Manual) Funkcji filemtime false na nie istniejące pliki. Nie wiedział o żadnych komunikatów o błędach - zgodnie z instrukcją z tej funkcji nie powinny wysyłać żadnych błędów w przypadku plików nie istnieje. Czy możesz otworzyć nowy wątek w Troubleshoting lub Zgłaszanie błędów do tego z przykładu wiadomości błąd?

Do wszystkich - proszę nie traktować tego wątku jako jedyne miejsce na temat tej wersji vBET. Na problemy i błędy - proszę pisać w odpowiednich sekcjach. Będziemy nie jest w stanie zarządzać problemy, jeżeli będą to tutaj.

Członek

Text automatically translated from: Vietnamese to: Polish
    Translated text
    I aktualizacji z 3.3.4 w 2 dni. Na pierwszy link na google Nadesłane nie tak, jak co dzień, a dziś zaobserwowało spadek. I nie rozumiem, dlaczego pomimo Wszystkie Tematy i wciąż rosnące normalnie. Kto jak ja?
    I spadła z 145.000 do 139.000 linków w Google
    Original text

Quote Napisał haiduongbk View Post
    Translated text
    I aktualizacji z 3.3.4 w 2 dni. Na pierwszy link na google Nadesłane nie tak, jak co dzień, a dziś zaobserwowało spadek. I nie rozumiem, dlaczego pomimo Wszystkie Tematy i wciąż rosnące normalnie. Kto jak ja?
    I spadła z 145.000 do 139.000 linków w Google
    Original text
    To nie ma nic wspólnego z aktualizacją do vBET3.3.4-Google po prostu szybko nie reaguje na kapelusz. Może być wiele powodów, ale to nie jest vBET
    Jedynym powodem, można to zrobić przez vBET (ale nie w tak krótkim czasie) to jeśli jakiś przetłumaczonych stron nie przyniesie. Jeśli stwierdzisz, że niektóre strony nie są dostępne - należy pamiętać, do nas. Można go znaleźć w narzędzia dla webmasterów.

Członek

Translated text
    Dzięki Michał. Pójdę za to więcej czasu. i dowiedzieć się przyczyny.
    Original text

Quote Napisał haiduongbk View Post
    Translated text
    Dzięki Michał. Pójdę za to więcej czasu. i dowiedzieć się przyczyny.
    Original text
    Przeważnie łączy to, że ludzie zapomnieli, że dokonane zmiany w pliku robots.txt 2-3 miesiące wcześniej (tak Google reaguje w taki czas - może być szybciej, jeśli mają bardzo wysoki page rank). Czasami ludzie patrzą na wyniki w Google - tam, gdzie pojawia się tylko w przybliżeniu ilość zaindeksowanych podstron, a nie rzeczywisty. Więc zbliżenia może zmienić się na lepsze i to nie znaczy, że każdy z Twoich stron została usunięta z indeksu. Również - Google jest ogromna i wiele baz danych, które od czasu do czasu są aktualizowane, powielane i tak dalej - może to być tylko efekt pracy algorytmów Google bazy danych. Również Google zmienia to algorytmy indeksowania i to jest możliwe, że niektóre z już zaindeksowanych stron uważane są obecnie za powielania treści (tj. większości państw stron w 99% takie same) i usuwane z indeksów.

Tak długo, jak nie widzisz dużą liczbę błędów w narzędzia dla webmasterów można zakładać, że jest, jak działa Google. Ale jeśli widzisz błędy - to jest po twojej stronie i to należy zareagować.

Senior Member

Quote Napisał vBET View Post
    Nie powinno być czegoś takiego, jak negatywny wpływ na wydajność, ponieważ pamięci podręcznej plików. To dlatego, że cache Plik nie rośnie ... Tworzymy oddzielny plik dla każdego URL żądania. Tak więc każdy plik cache jest po prostu statycznych plików HTML (buforowane wyjście na życzenie). Gdy serwer buforuje bardziej vBET po prostu tworzy coraz więcej plików. Za każdym więc razem, gdy taki plik jest następujący:
    1. To jest tylko do odczytu wynik dla tego konkretnego URL
    2. My nawet nie czytają go w pamięci - po prostu strumień do klienta za pomocą funkcji PHP: readfile

W związku z tym nawet jeśli strona wynik jest naprawdę duży - tak plik cache jest duża, będzie to miało negatywnego wpływu na wydajność, bo to po prostu strumień ten jeden plik, nie czytając nawet całe go do pamięci. Więc widać zalety nie wady.
    Hrmm, podoba mi się pomysł buforowania przetłumaczone danych, ale czy nie byłoby bardziej skuteczne, jeśli kiedyś coś takiego memcache? Zamiast odczytu danych z dysku to odczytać z pamięci.

Quote Napisał tavenger5 View Post
    Hrmm, podoba mi się pomysł buforowania przetłumaczone danych, ale czy nie byłoby bardziej skuteczne, jeśli kiedyś coś takiego memcache? Zamiast odczytu danych z dysku to odczytać z pamięci.
    Wspieranie istniejących bibliotek cache jest na liście rzeczy do zrobienia. Ponadto, pełny plik pamięci podręcznej dla gości może być naprawdę duże dla dużych forach. Zbyt duże, aby utrzymać go w całości w pamięci - będziemy szukać rozwiązań, które pozwolą na połączenie zalet cache zachowaniu w pamięci i na dysku.

Strona 4 z 5 FirstPierwszy ... 2345 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •