I całkowicie się Gove, dzięki czemu rachunki i wysyłanie 30 dolarów
I całkowicie się Gove, dzięki czemu rachunki i wysyłanie 30 dolarów
Jeśli chcesz skorzystać z płatnego serwisu i nam się to wszystko dla Ciebie na serwerze, a następnie użyj ten link, aby zamówić: http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php
Ale po pierwsze - użyj na podpowiedzi. Zobacz 2 posty wcześniej - złamałeś swoją htaccess -. Wyślemy odpowiednie. Oferujemy Państwu darmowe wsparcie poprzez forum i odpowie na wszystkie Państwa pytania. Należy pamiętać, że vBET jest przeznaczony do tłumaczenia forum - i instalacja jest banalna. Rozumiemy, że integracja z innych wtyczek, lub części poza forum może być trudne, ale jest dobrze opisane i działa jak widać na naszym portalu. Zachęcamy, zatem do obsługi to z naszym kierownictwem, ale oczywiście jeśli uważasz, że lepiej jest dać w naszych rękach - skorzystaj z naszego płatnego serwisu.
OK, aktualizacja forum htaccess. Pójdę dalej i wypełnić wniosek, jak jej to znacznie udało się wam na miejscu skorzystać z jednej nad!
ok, Maybee moje oczekiwania były wysokie, ale włączone flagi w stopce ostatniej nocy. Wszystko nadal nie działa
hello,
pracujemy teraz z forum, więc proszę nie wyłączać żadnych opcji.
dzięki
Ahh, wszystko co zrobiłem było wyłączyć stopki flagi ów morderca. Nie do zobaczenia na od 8 godzin temu!
ok, rozwiązać
problem, który nie pokazuje flag poza głównym forum - rozwiązany
problem, który nie tłumaczy forum miejsc i tematów - rozwiązany
Sprawdziliśmy, forum, wszystko działa dobrze.
wciąż się dwukrotnie lang w linkach
/ Tl / tl /
także jeszcze marki
Automatyczne tłumaczenia wspierane przez vBET 3.3.3
A i zapłacił za nie branding
ok, usunąłem to "automatyczne tłumaczenia .. string.
o pierwszym numerze .. będzie je sprawdzić.