Dostaję to w ostatnich tematów na vbadvanced
langtitle = sk] F..
wszelkie poprawki?
Dostaję to w ostatnich tematów na vbadvanced
langtitle = sk] F..
wszelkie poprawki?
Ostatnio edytowane przez vBET; 18-06-10 W 10:21. Powód: Korekta bbcode
Nie piszę wszystkich, że w poprzednim poście, że istnieje problem na tym forum
Napisałem ten
langtitle = sk] F..
Ostatnio edytowane przez vBET; 18-06-10 W 10:22.
CześćNie ma problemu na forum - wystarczy umieścić zły bbcode langtitle - bez zamykania. Tak więc - śmieci, śmieci na zewnątrz. I tylko edytować swoje wiadomości, aby upewnić się, że nie ma złamane bbcodes
O kwestii, jaka wersja vBET używasz? Ostatnia wersja powinna automatycznie rozwiązać ten problem. Proszę podać adres URL do strony, na której dokładnie możemy zobaczyć.
pokazuje jak, że tylko w vbadvanced ostatnich tematów przetłumaczone
Nie odpowiedziałeś na pytaniePotwierdź, która wersja vBET jest używana. Ponadto proszę sprawdzić (lub poprosić vbadvanced zespół) nie vbadvanced wykorzystuje global_complete haka podczas generowania strony. Wymagane jest, aby vBET automatycznie go rozwiązywać (aż do vBET 3.3.3).
3.3.4
I nie zainstalował, że specjalne wtyczki, które wprowadzono, jestem przypuszczać, aby?
Wyjątkowy jest tylko dla VBA Dynamics. Inni nie potrzebują. Czy możesz mieć pewność, że ten plugin, którego używasz jest za pomocą global_complete haczyk? Czy te strony są tłumaczone? Proszę podać mi adres do strony, gdzie widzę problemu.
Proszę potwierdzić, to jest taki sam problem jak już opisane tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...nt-topics.html
Jeśli tak, to będziemy blisko tego i nadal istnieje, bo nie ma już dyskusji.
Brak potwierdzenia - przy założeniu, że jest to ten sam problem i zamknięcie tego. W przypadku jeśli nie jest, proszę pisać tutaj, a zostanie on ponownie otwarty.