Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 6 z 6

Wątek: Dzięki za vBET Ale widzę jakiś dziwny problem z cmps_index strony

Zakazany

Default Dzięki za vBET Ale widzę jakiś dziwny problem z cmps_index strony

Dzięki za vBET Ale widzę jakiś dziwny problem z cmps_index strony.
    Mam pag cmps_index.php przemianowany na bindex.php. Ale kiedy próbuję kliknij trnalstor na przykład arabski, to pokazuje link cięcia jak

, który jest rzekomo być

I to jest takie same dla wszystkich tłumaczeń. Co mam zrobić, aby naprawić ten błąd. z góry dzięki.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

vBET cięcia index.php z adresu URL - to dlaczego masz ten problem. Na szybkie ustalenie, proszę:
    1. Edytuj plik / Includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    2. Znajdź:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. Zamień na:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

Prosimy o potwierdzenie nie pomaga. Zamieścimy je w następnej wersji, dzięki czemu będą spokojni o to podczas aktualizacji

Zakazany

Mylę. Jest to oryginalna index.php przemianowany na bindex.php i mój cmps_index.php do index.php.
    Mój tłumacz w index.php (pierwotnie cmps_index.php) wydaje działa poprawnie, ale bindex.php (pierwotnie index.php) nie działa.

I nie mogę znaleźć to kody w / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if (false! == strpos ($ adres, 'index.php') & & false === strpos ($ adres, '/ archiwum /')) {
    $ Adres = str_replace ('index.php adres','',$);
    }
    To, co mam w / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if ($ index = strpos ($ adres, 'index.php')) {
    $ Adres = str_replace ('index.php adres','',$);
    }
    Proszę o odpowiedź jak najszybciej.

OK - ten kod, który znalazłeś jest jeden. Dałem ci kod z wersji nie jest jeszcze dostępny. Ale nie należy go używać - bo problem jest coś innego, że opisane w pierwszej kolejności.

O prawdziwym problemem. Po pierwsze - upewnij się, że nie jest wykonywana przez niektóre ustawienia vBSEO (takie jak np. przepisać lub coś).

Gdy będziesz mieć pewność, że nie jest vBSEO, to proszę PM adres URL forum i dane dostępu do Admin CP, vBSEO CP i FTP - będziemy musieli sprawdzić na miejscu.

Bo to udał się do PM - w celu potwierdzenia może wydawać się zamknięte?

Brak potwierdzenia - problem zamknięcia. W przypadku, jeśli będzie nadal aktywny odpowiedz tutaj i będzie otwarty.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •