Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 8 z 8

Wątek: nie Traslation

Zakazany

Default nie Traslation

nie Traslation

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hello,

spróbuj tego rozwiązania http://www.vbenterprisetranslator.co...FAQ.html#post9

opcji językowych forum masz w admincp -> vBET-> główne
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 13-06-10 W 13:19.

Zakazany

1. Nie daniele instrukcją instalacji. Należy skonfigurować ustawienia języka Forum. Wystarczy skonfigurować mod >>>>>>>> I nie
    2. Ustawić tak Tłumaczenie Google API klucz - ustawić go na odpowiednią wartość lub usunąć go (nie zalecane - wystarczy ustawić go odpowiednio) >>>>>>>> Mam go i ustawić ją
    3. Z jakiegoś powodu została zablokowana przez Google >>> Google indeksowane mojej stronie, ale jak wiem, że moja strona jest zablokowana

indeksowania nie ma nic do tłumaczenia.

Prawdopodobnie została zablokowana przez Google.

prosimy o googletest.php pliku i umieścić go na serwerze:
    tutaj masz pełne rozwiązanie (z kodem)
    http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728

Zakazany

wynik jest

Rozpoczynanie testu tłumaczenie
    Wynik testu:
    Błąd Test: Nie ustawiono URL!

hello,
    To nie jest błąd vBET, że jest to błąd z cURL.
    trzeba znaleźć rozwiązanie na google "nie ustawić url curl błąd".

Zakazany

i naprawdę nie mam pojęcia
    ale to, co chciałbym wiedzieć
    jest ten problem wynika z ustawień serwera? lub gdzieś?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Jak widać, dostajesz błąd z biblioteki CURL-więc musisz szukać odpowiedzi w obszarze CURL. Najpierw upewnij się, że testowałeś z odpowiednim kodem-że nie było żadnego dodatkowego znaku umieszczonego przez pomyłkę (jak wpisać przed zapisami). Ten kod testowy jest również dostępny w pakiecie vBET / Do-not-upload/tools/googletest.php.

Proszę pamiętać, że świadczymy o vBET wsparcia. Jeśli problem nie jest związany z vBET nie do dalszych badań, w przeciwnym razie będziemy rozwiązywać wszelkie problemy żadnej dzieci. To nie nasza rola. Teraz wiesz, gdzie ten problem istnieje. Prosimy o zbadanie tego. Jesteśmy odpowiedzialni tylko za vBET kod i jeśli coś nie poza nim po prostu nie mógł być za to odpowiedzialny.

Zrobiłem małe poszukiwania Google komunikat o błędzie i znaleziono 1 wskazówkę na temat złego statyczne nazwy - dlatego pytam, by sprawdzić ponownie kod testu. Znalazł żadnych innych wskazówek. Na koniec, proszę po prostu skontaktować się z dostawcą usług hostingowych w rozwiązywaniu problemów z serwerem. Może to być na poziomie konfiguracji serwera może być na błąd CURL biblioteki. Nie można powiedzieć.

Wiedz, że to nie jest ostateczne rozwiązanie, ale mam nadzieję, że przynajmniej wiesz, gdzie teraz iść. Jak pisałem-to nie jest kwestia vBET i nie jest to z naszej kontroli. IT jest to niektóre z problemów z serwerem i mam nadzieję, że sobie z tym poradzić szybko-to nie sam wtedy z obsługą dostawcy hostingu

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •