nie Traslation
nie Traslation
hello,
spróbuj tego rozwiązania http://www.vbenterprisetranslator.co...FAQ.html#post9
opcji językowych forum masz w admincp -> vBET-> główne
Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 13-06-10 W 13:19.
1. Nie daniele instrukcją instalacji. Należy skonfigurować ustawienia języka Forum. Wystarczy skonfigurować mod >>>>>>>> I nie
2. Ustawić tak Tłumaczenie Google API klucz - ustawić go na odpowiednią wartość lub usunąć go (nie zalecane - wystarczy ustawić go odpowiednio) >>>>>>>> Mam go i ustawić ją
3. Z jakiegoś powodu została zablokowana przez Google >>> Google indeksowane mojej stronie, ale jak wiem, że moja strona jest zablokowana
indeksowania nie ma nic do tłumaczenia.
Prawdopodobnie została zablokowana przez Google.
prosimy o googletest.php pliku i umieścić go na serwerze:
tutaj masz pełne rozwiązanie (z kodem)
http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728
wynik jest
Rozpoczynanie testu tłumaczenie
Wynik testu:
Błąd Test: Nie ustawiono URL!
hello,
To nie jest błąd vBET, że jest to błąd z cURL.
trzeba znaleźć rozwiązanie na google "nie ustawić url curl błąd".
i naprawdę nie mam pojęcia
ale to, co chciałbym wiedzieć
jest ten problem wynika z ustawień serwera? lub gdzieś?
Jak widać, dostajesz błąd z biblioteki CURL-więc musisz szukać odpowiedzi w obszarze CURL. Najpierw upewnij się, że testowałeś z odpowiednim kodem-że nie było żadnego dodatkowego znaku umieszczonego przez pomyłkę (jak wpisać przed zapisami). Ten kod testowy jest również dostępny w pakiecie vBET / Do-not-upload/tools/googletest.php.
Proszę pamiętać, że świadczymy o vBET wsparcia. Jeśli problem nie jest związany z vBET nie do dalszych badań, w przeciwnym razie będziemy rozwiązywać wszelkie problemy żadnej dzieci. To nie nasza rola. Teraz wiesz, gdzie ten problem istnieje. Prosimy o zbadanie tego. Jesteśmy odpowiedzialni tylko za vBET kod i jeśli coś nie poza nim po prostu nie mógł być za to odpowiedzialny.
Zrobiłem małe poszukiwania Google komunikat o błędzie i znaleziono 1 wskazówkę na temat złego statyczne nazwy - dlatego pytam, by sprawdzić ponownie kod testu. Znalazł żadnych innych wskazówek. Na koniec, proszę po prostu skontaktować się z dostawcą usług hostingowych w rozwiązywaniu problemów z serwerem. Może to być na poziomie konfiguracji serwera może być na błąd CURL biblioteki. Nie można powiedzieć.
Wiedz, że to nie jest ostateczne rozwiązanie, ale mam nadzieję, że przynajmniej wiesz, gdzie teraz iść. Jak pisałem-to nie jest kwestia vBET i nie jest to z naszej kontroli. IT jest to niektóre z problemów z serwerem i mam nadzieję, że sobie z tym poradzić szybko-to nie sam wtedy z obsługą dostawcy hostingu