Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: Nie tłumaczeniu z niczego, ale po angielsku?

Junior Member

Default Nie tłumaczeniu z niczego, ale po angielsku?

Works great tłumaczenia angielski do niczego innego ... Jednak, jeśli do / forum / es /********** a następnie po hiszpańsku, nie po konwersji z powrotem na angielski (lub jakikolwiek inny język).

Mam zestaw:

Pokaż tekst oryginalny użytkownika: Dodane przez Javascript

i próbował również inne opcje, ale nie wydają się działać. Jestem pewien, że to głupie coś, co robimy ....

Również nie widzę przetłumaczone adresów URL, ale nic mi nie jest z tym teraz. (Przy użyciu vBSEO)

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hello,

po pierwsze (o drugim numerze) - Linki, które zostały przetłumaczone, trzeba zmienić dwa pliki:
    1. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_createurl.php
    2. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_url.php
    pełna instrukcje masz w do-not-upload folderu (readme) - Część integracji vBSEO (Integracja z innymi modami)

Teraz o główny problem (tłumaczenie): przejdź do-> admincp-> vBET-> google
    Proponuję ustawienie zaufania google Kiedy godny zaufania w detekcji Google Język
    Można ustawić poziom zaufania - proponuję ustawić 0,1 (10%), w języku Confidence wykrywania Google
    Domyślnie, jeśli jest to 0,1 - więc jeśli Google jest co najmniej 10% pewności co do języka komunikat, vBET będzie oznaczać nową wiadomość lang bbcode automatycznie. Jeśli Google nie będzie na pewno wystarczy - wiadomość pozostanie tak jak jest, administrator może aktualizować ręcznie, jeśli jest to konieczne.

wymagany, Trzeba ręcznie edytować istniejące posty. Należy umieścić istniejącego tekstu [lang] tagi.
    wszystko jest opisane tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 04-06-10 W 22:30.

Junior Member

Tłumaczenie wydania: I get it, jeśli chcę, aby pisać na hiszpański, mogę być w dowolnym języku, w tym domyślnie, ale musi umieścić [= lang es] BBCODE wokół mojego postu to, prawda? I wówczas system automatycznie przetłumaczyć na inny język (raz dodam lang BBCODE)?

ETA: Nieodebrane krok w instrukcji vbSEO ... to wszystko działa teraz .. DZIĘKUJĘ ******

Jedna mała rzecz i zastanawiam się czy to jest w porządku .. patrząc na wątek teraz .. Tytuł jest:

Realmente bueno nueva característica .

Adres URL zawiera akcentowane i ... jest w porządku w etc google?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/
    Ostatnio edytowane przez widotcom; 05-06-10 W 00:12.

hello,

to nie jest ok (anahi% C3% ADstica)

Pleae upewnij się, że wykonane wszystkie niezbędne konfiguracje vBulletin (i vBSEO jeśli masz), opisanej w readme.html w pakiecie instalacyjnym. Jeśli nie to możesz mieć problemy z niektórych językach znaków.

tłumaczenia problem: jeżeli "Zaufanie Google kiedy wynik jest godny zaufania" nowe posty będą się automatycznie w lang bbcode, ale trzeba się pakować starych postów na tym tagu.
    Jeśli piszesz w forum języku ojczystym tego tekstu nie będą pakowane w tagu.
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 07-06-10 W 15:34.

oh, przykro mi ..

To nie jest problem. Spróbuj sprawdzić ten link w innej przeglądarki (Opera, Firefox),
    powinny być prawidłowo tłumaczone.
    Jest to problem przeglądarki. Google indeksuje ten link poprawnie (z listu).

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •