Mam tylko miał wtyczki zainstalowane jak 10 dni (wersja płatna) i już podwoić ilość normalnych użytkowników. I wciąż rośnie z dnia na dzień.
Niektóre z moich stron docelowych teraz więcej popularne i bardziej popularny w innych językach ... niż domyślny język angielski.
To trwało około 2 do 3 dni do trafienia z innych krajów zaczną się pojawiać powoli. Ale ostatnie kilka dni, że było dramatycznie wzrasta.
Mam vbSEO zainstalowany również, a także zalecane dla innych. Jak ważne, aby mieć tytuł słowa kluczowe w URL, jak również i z rozszerzeniem. Html. Nie próbowałem vBulletin 4.0 metody optymalizacji URL, więc nie jestem pewien, jak dobrze, że działa.
Jedno wiem na pewno, to, widać mało wzrost liczby odwiedzin, jeśli strony nie są zoptymalizowane SEO i nadal kończyć się na. Php
Ponadto, nigdy nie zmodyfikowane mapy witryny vbSEO do włączenia innych językach. Infact I wyłączone Mapa vbSEO całkowicie tak, że Google może powoli odkrywać wszystko na własną rękę. Podobnie jak to miało prawidłowo. Nie trzeba zgłaszać witryny do różnych wersji google albo ... będzie znaleźć treści automatycznie i umieścić go w odpowiedniej wyszukiwarki. (Google w Chinach, Indiach Google, itp.)
Odsłon rosły tak wiele ostatnich kilku dni, że musiałem wyłączyć "Kto jest na forum"I inne kosmetyki funkcji vBulletin utrzymać obciążenie serwera w dół.
Michał jest geniuszem i tej wtyczki kicks ass.
Jedyny błąd wpadłem podczas instalacji było to, że mam wersję "markowych wolne" z vBulletin. Więc kiedy usunięto praw autorskich, to pomieszane z funkcjonalnością vBET, jak również. Ale wszystko jest dobrze teraz i pracowników tu pomógł mi rozwiązać.
PM url.