Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 3 z 3

Wątek: Mapa problemów i zmniejszyć liczbę wyników na adres google strony

Członek

Default Mapa problemów i zmniejszyć liczbę wyników na adres google strony

Text automatically translated from: Vietnamese to: Polish
    Translated text
    Przed, użyłem darmowej wersji 2.3.10. Więc nie przeczytać instrukcję Nie dodałem operacji tłumaczenie mapa dla vBSEO Sitemap Generator jako przewodnik tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Jednak i widzę indeksu mapy witryny w google to gwałtownie wzrosła. wraz z aktualizacjami dostępnych adresów w wynikach google znacznie wzrosła. Teraz kupuję vBET licencji i zainstalować go. Mam podręcznik z vBSEO Sitemap Generator, jak powyższe instrukcje. I widzę, parametry na stronie indeksu (indeks URL) na mapa i przedstawienie wyników opóźnione n Google niewielki spadek.
    - Co nie, czy nie?
    - Innym problemem dla webmasterów Google narzędzie, które znalazłem stronę schematy szybkość ładowania jest znacznie spowolnione. Wykresy wzrostu. komercyjnej wersji wyraźnie szybszą obsługę. Ale jest to bardziej poważne strony?
    Original text

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

o drugie pytanie:

vBET nie ma nic wspólnego z czasem sitemaps pobraniem.
    ewentualnie jeśli nie zintegrować mapa strony przed - może to być powód.
    Jeśli zintegrować mapa dopiero teraz - mapa jest znacznie większa i pobieranie jest wolniejsze.

na pierwsze pytanie, nie rozumiem co to dokładnie jest problem. Czy możesz wyjaśnić?
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 03-06-10 W 11:02.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Brak odpowiedzi. Zmienić status wątku rozwiązany.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •