Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 13 z 13

Wątek: Problemy z 3.1.0 właśnie kupił!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Cybershaolin View Post
    Testowanie forum lokalnie oznacza sama w sobie, że nie pokazują się nikomu!
    To jest wielki

Jak powiedziałem, nie jestem w stanie zobaczyć opcje vBET główna w moim admincp podczas testowania go na lokalnym forum. O wprowadzenie hack na moim żywo forum, ja już nie wiem co zrobię z tym, ponieważ tak naprawdę nie doceniają tego rodzaju odpowiedzi, dał mi tutaj.
    Po raz kolejny odpowiedź jest - Ja to załatwię. Proszę PM mnie wszystkie szczegóły i nie musisz go ustawić na prawdziwe forum tylko przed PM mi dostępu dane do tablicy testu
    Przykro mi, że nie doceniają odpowiedź, że pomogę ci w ten sposób. Niestety nie wiem jaka jest przyczyna tego problemu i nie potrzebują dostępu, aby móc zbadać go dla Ciebie i rozwiązać go dla Ciebie. Przepraszamy za kłopoty i czeka na PM ze szczegółami.

Bez możliwość sprawdzenia, nasza jedyną radą na razie to jeszcze raz - upewnij się, że masz dostęp do Internetu. I przez ciebie mam na myśli twojego serwera. Wiem, że komputer ma dostęp, ale wydaje się, że serwer jest blokowany do komunikacji z zewnątrz słowo. Inny powód może być, że nie masz zainstalowanego CURL php biblioteki. Nie mogę powiedzieć nic więcej bez możliwości sprawdzić.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 06-11-09 W 02:28.

Członek

lol to nie jest możliwe zalogowanie się w lokalnym forum (np. za pomocą EasyPHP, xampp lub cokolwiek, z lokalnymi adresami IP), tj.:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Powinieneś wiedzieć o tym. Ale tak czy inaczej, zapomnij o tym. I nie trzeba go już.

I moje odpowiedzi na pytanie o inne rzeczy tak, nieważne.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

lol to nie jest możliwe zalogowanie się w lokalnym forum (np. za pomocą EasyPHP, xampp lub cokolwiek, z lokalnymi adresami IP), tj.:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Powinieneś wiedzieć o tym. Ale tak czy inaczej, zapomnij o tym. I nie trzeba go już.

I moje odpowiedzi na pytanie o inne rzeczy tak, nieważne.
    Jest, jeśli masz własne IP w sieci WAN (nie tylko LAN). 127.0.0.1 jest taki sam jak localhost i oznacza to, że chcesz połączyć się z urządzeniem. Ale nadal masz własny adres IP. I nawet jeśli jest to tylko w sieci lokalnej, można jeszcze ustawić forum test na tej samej maszynie gdzie masz prawdziwe forum. Według licencji vBulletin masz prawo do ustalania takich forum w katalogu testvb, ale nie muszą być dostępne na widok publiczny.

W przypadku jakichkolwiek przyszłych problemów po prostu napisz. Jesteśmy tu aby Ci pomóc

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •