Przeniósł się do sekcji błędów. Sprawdzimy to i dać szybko naprawić, jeśli będzie to łatwe do opisania
Próbowałem odtworzyć problem. Bezskutecznie. Zrobiłem nowy wpis, ale nie zatwierdza po prostu przejść do podglądu. Na podglądzie było opaqued z lang bbcode czego oczekuje. Kiedy ustawić podgląd znowu było dobrze na powinno być. Może Próbuję odtworzyć go w niewłaściwy sposób, albo nie rozumie tego problemu. Myślałem, że problem jest o dodanie bbcode lang gdy jest już dodane. Nie widzę jednak takie zachowanie.
Należy pamiętać, że jeśli piszesz wiadomość i chcesz wyświetlić podgląd będzie opaqued przez lang bbcode według wybranej strategii wykrywanie języka. To jest jak przypuszczam do pracy. A jeśli go usunąć i zobaczyć podgląd ponownie to będzie ponownie wykryć język i dodać lang bbcode. To jest tak jak powinno być. Ponieważ podglądu nie same rzeczy, co złożyć tylko withour zapisanie go w bazie danych. Yo trzeba zobaczyć dokładnie to samo, które zostaną wprowadzone do bazy danych, gdy go przesłać.
Proszę powiedzieć czy problem istnieje, a ja sprawdzałem to źle, czy to jest jak zaprojektował?
Wszelkie wskazówki, jak go odtworzyć?
Ostatnio edytowane przez vBET; 10-06-10 W 22:42.
Brak odpowiedzi. W każdym razie - dowiedzieliśmy się coś, co może być również ten problem w zakresie księgowania. Już ustalone - zostaną uwzględnione w następnym wydaniu. Daj nam znać, okaże się, że to inna kwestia - czy będziemy ponownie otworzyć ten jeden.