Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 6 z 6

Wątek: Mam problemy z życia

Junior Member

Default Mam problemy z życia

Myślałam dotyczące płatności można uzyskać po zainstalowaniu darmowej wersji, ale to był problem. Byłem więc rezygnację z natury. Nie musisz wykonywać jakichkolwiek tłumaczeń. Myślę, że z vBSEO

"Błąd analizy: błąd składni, nieoczekiwany T_STRING in / home / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on line 153

"Jeśli masz pewność, kliknij na poprawny link, proszę skontaktuj się z administratorem."

Skrypt nie działa
    Ostatnio edytowane przez rosende; 19-05-10 W 02:36.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Proszę dać mi zawartość z global.php pliku w linii 834 (kilka linii przed i po) oraz punkt, który jest 834. Nie wiem, która wersja BB używasz, więc nie mogę sprawdzić to samemu.

Junior Member

wersji 3,8,5

vbseo 3,5 rc1

dane wysyłane pm

Sprawa jest o tworzeniu wyjścia z stopki szablonu. Proszę sprawdzić czy nadal istnieje na forum kiedy flagi są przekazywane do paska nawigacyjnego.

Jeśli tak, to proszę wyłączyć vBET na chwilę i sprawdź czy problem nadal istnieje. Jeśli tak, to nie jest związane z vBET (vBET nic nie robi, gdy jest wyłączona).

Jeśli problem zniknie, gdy vBET jest wyłączona, prosimy o przesłanie danych dostęp PM Admin CP i FTP - będziemy musieli dodać do logów dokładnej treści stopki szablonu i sprawdzić, co nie jest tak.

Junior Member

dobrze pm wysłana.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 20-05-10 W 21:43. Powód: URL usunięte, ponieważ już w PM

Wystarczy, że źle htaccess -. Proszę wpisać odpowiednie przepisy vBET w odpowiednim miejscu. Podobnie jak podręcznik opisuje. Wtedy wszystko będzie działać OK.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •