Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Ostatnio edytowane przez trevis; 12-05-10 W 16:37.
Nie wiem ten mod. Czy możesz opisać mi jak to działa? Czy to ma swój własny podkatalog w URL? Czy to generuje dane wyjściowe bez użycia global_complete hak (po prostu drukuje je na wyjście)? Czy możesz dać mi dokładny adres, gdzie mogę zobaczyć go w akcji?
Jeszcze powiedzieć, co już próbuje zrobić, aby zintegrować to? Czy używasz kilka wskazówek formie tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Jakie?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - Forum vBulletin.org
Tak.
mandela.org -> Forum Główne
mandela.org / wiki -> MediaWiki (z integracji vbMediaWiki)
Nie wiem ... Widzę, poprawny tekst na pierwszy język.
mandela.org / wiki i wybrać dwa języki
N / A
I będzie
Ostatnio edytowane przez trevis; 13-05-10 W 00:11.
OK - widzę, że ten mod jest za pomocą global_ kompletne - nie miałem racji mówiąc, że chyba nie z powodu "vbet_flag" problem. Widzę problem i widzę, że rwą się więzi po pierwsze tłumaczenie - to zaczynając od '.' (Kropka) - bez www. Proszę PM mi dostęp szczegóły do Admin CP i FTP - Będę sprawdzić problem i go naprawić.
Niestety, te opcje dają nam nic. W tej chwili zdajemy sobie sprawę z problemu, ale nie znają przyczyny. Dla pełnej diagnozy i korekty musimy dostęp do forum.