Mam problemy podczas stosowania kopii zapasowych strony, kopie zapasowe są odmierzanie prawdopodobnie z powodu dużej bazy danych większość danych jest tworzona przez cache vBET, jak i życie usunąć cache?
Mam problemy podczas stosowania kopii zapasowych strony, kopie zapasowe są odmierzanie prawdopodobnie z powodu dużej bazy danych większość danych jest tworzona przez cache vBET, jak i życie usunąć cache?
W tej chwili to zrobić, należy:
1. Czasowo ustawić cache TTL na 1
2. Czasowo ustawić rozliczeń strategii ostatni
3. Idź do zaplanowanego zadania i ręcznie wywołać zadanie cleating cache
4. Ustaw z powrotem swoje ustawienia pamięci podręcznej
Należy pamiętać, że mamy zaplanowane realizacji pamięci podręcznej plików, które nie będą miały takiego wydania.
vBET,
Może być, jeśli rozmowy z ludźmi z DragonByte Tech Forum mogą one pomóc, aby używać VBOptimise jako wewnętrznej bazy danych do przechowywania pamięci podręcznej vbet.
Oni już wsparcie
FileCache
MemCache
XCache
APC
EAcceletator
WinCache
spróbuj porozmawiać z Deceptor naprawdę myślę, może on współpracować z Państwem, aby włączyć vBET szybciej.
Proszę podać vboptimise spróbować każdy może być szczęśliwy
Dzięki,
Planujemy wsparcia plik pamięci podręcznej cache i gotowe silniki Jest to nasz kolejny krok. W przyszłym tygodniu będziemy przyjmować nowych członków zespołu i wszystko pójdzie szybciej
Będziemy pamiętać, wiadomości i używać go hen zaczynamy zmiany cache
Wystarczy zaktualizować tego wątku. W tej chwili vBET obsługuje cache czyszczenie kabiny: automatyczne i ręczne.
Również mamy już wsparcie dla pamięci podręcznej kilka silników: Memcache, APC, XCache, eAccelerator i łatwo jest dodać wsparcie dla nowych