Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: vbseo i. htaccess

Członek

Default vbseo i. htaccess

Używam vbseo dla różnych funkcji seo chyba nie przepisać żadnych adresów URL za pomocą vbseo

Ja też jeszcze trzeba dodać:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archiwum /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientScript | cpstyles | zdjęcia) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    lub tylko:
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 dolary? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]
    - Gdy nie przepisywania adresów z vbseo

(Również można to możliwe opublikować htaccess tutaj -. Zobaczyć przykład, jak to wygląda na vbseo + vBET)
    Ostatnio edytowane przez krisp; 04-11-09 W 15:01.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Jeśli używasz vBSEO musisz użyć reguły utworzone na forum z vBSEO - inaczej vBSEO nie będzie działać na wszystkich. Przepisy te pozwalają vBET współpracy z vBSEO.

Jeśli korzystasz z zasady forum bez vBSEO, to wniosek nie przejdzie przez vBSEO i vBSEO nie zrobi nic dla tego wniosku.

Członek

Należy pamiętać, że nie mam. Htaccess w ogóle. Od dont przepisywania adresów URL z vbeso jej nie potrzeba. I tylko korzystać z różnych funkcji, takich jak = nofollow, rozszerzone metatagi itd. Wszystkie te cechy vbseo działają dobrze bez. Htaccess w ogóle.

Drugi zaimportować vBET produktów zarówno admincp i forum idzie zupełnie puste i nie mam dostępu do formularza w ogóle.

Tworzenie htaccess z innym.:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / $ 2 [L, QSA]
    lub

RewriteEngine On
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 dolary? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Nie ma znaczenia. Stil nie można komunikować się z forum w ogóle.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał krisp View Post
    Należy pamiętać, że nie mam. Htaccess w ogóle. Od dont przepisywania adresów URL z vbeso jej nie potrzeba. I tylko korzystać z różnych funkcji, takich jak = nofollow, rozszerzone metatagi itd. Wszystkie te cechy vbseo działają dobrze bez. Htaccess w ogóle.
    W takim przypadku zasady korzystania z forum bez vBSEO

Quote Napisał krisp View Post
    Drugi zaimportować vBET produktów zarówno admincp i forum idzie zupełnie puste i nie mam dostępu do formularza w ogóle.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...FAQ.html#post8

Również upewnij się, że jest, aby wszystkie etapy instalacji i integracji odpowiednio.
    W przypadku, gdy nie będzie sobie z tym poradzić PM mi dostęp szczegóły do Admin CP i FTP.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 05-11-09 W 00:25.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •