OK - więc wiemy, co jest potrzebne.
Widzę tu problem - tłumaczenie układ (opcje, komunikuje itp.). Dokładniej - gdy ktoś trafi do udziału w Spanisch, a następnie vBET będzie wszystko zagrożenie jak w języku hiszpańskim. Problem zaczyna się, gdy ktoś ma angielski GUI i idzie do hiszpańskiej części. Następnie GUI jest w języku angielskim, komunikaty w języku hiszpańskim i tłumaczenia nie do GUI.
Uwaga - nie byłem naprawdę działa forum z takich właściwości, więc może ja coś przeoczyć. Czy mógłbyś mi powiedzieć, że vBulletin automatycznie zwrotów, hiszpański, kiedy ktoś przychodzi do hiszpańskiego sub-forum, a gdy pójdzie do pewnego angielskiego część następnie GUI automatycznie przejdzie do angielskiego?
Zastanawiam się tylko, jest to już uwzględnione lub będziemy musieli poradzić jakiś sposób.
Najprostszym sposobem byłoby po prostu zaznaczyć wszystkie wiadomości od osób poddziały przez lang bbocode i żadne zmiany nie będą wymagane w vBET. Jak rozumiem, to nie jest sposób, w jaki tego chcesz. Użytkownik chce mieć możliwość zmiany wartości języka na forum dla różnych podforów. To może być trudneWidzę też problemy z:
- Wyświetlanie strony głównej (jeśli tytuły wątków we wszystkich językach są widoczne i te nie mają langtitle bbcode które pozwoliłyby stwierdzić, że tłumaczenie jest potrzebne)
- Kanały RSS
Będę mieć to na uwadze i niech rośnie. Może to być trudne, ale możliwe do wykorzystania w wielu forach. Należy pamiętać, że w tej chwili to nie ma wysoki priorytet. Najprawdopodobniej będziemy o tym myśleć bardziej intensywnie, kiedy zintegrować vBET z vBulletin zwrotów systemu - może to rozwiązać przynajmniej pierwszy numer.