Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 15 z 15

Wątek: Problemy z vBET (vBadvanced / Puste strony)

Junior Member

Tłumacz Strona = OK
    cardshare.tv / tl /

Jednak / forum pokazuje tak:
    cardshare.tv / tl / forum /

Wolałbym, aby pokazać, jak:
    cardshare.tv / forum / tl /

Ale nie mogę wydają się działać, jak to zrobić bez łamania coś.

Również podczas oglądania po to usunąć / forum / całkowicie.

np. cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

a to powoduje, że niektóre zdjęcia nie są wyświetlane poprawnie.

Jeśli mógłbyś mi pomóc rozwiązać ten byłoby mile widziane.

Zauważyłem, że powiedział coś o modifiying pierwsze 2 zasady ... Przykład?

Dzięki

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

OK, tak - masz złe ustawienia.

Proszę skonfigurować główne odpowiednich opcji. Ustaw katalogu forum, puste domeny (jest napisane go używać tylko wtedy, gdy subdomeny są stosowane), należy skonfigurować odpowiednie zasady htaccess w katalogu forum (masz np. tutaj.: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html jeśli masz kłopoty wysłać rzeczywistych. treści htacces i dam ci skorygowane jeden).

Więc to jest początek - zrobić forum tłumaczenia działa właściwie. Kiedy to jest OK w całej linii, odpal integracja innych części - jak stron poza forum, które są obsługiwane przez vB: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54

Lub integracji vbadvanced. Oto link do vbadvanced dynamiczny: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Należy pamiętać, że nie wszystkie vbadvanced integracji produktów jest obsługiwany w tej chwili - więc proszę o konkretne.

Proszę w pierwszej części, to inni. Nie musisz go pracy w inny sposób. Baza jest: tłumaczenie forum działa. Następnie można przystąpić do integracji innych części.

Jesteśmy tu aby Ci pomóc Więc zapytać, podać aktualny stan i tak dalej. Jeśli czujesz, że lepiej, że ktoś zrobi to za Ciebie - kup występ http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php i robimy to dla Ciebie. Przed myślisz o buing to - proszę tylko ugór dokładnie wszystkie instrukcje - zrobimy tak samo, jeśli kupisz usługę aktualizacji, będziemy tylko ugór instrukcji ...

Junior Member

Kupiłem upgrade i mam nadzieję usłyszeć od ciebie wkrótce.

Próbowałem ustawienie / forum i usunięcie domeny i próbowałem wielu innych ustawień, jednak to spowodowało wątków, gdy tłumaczone na powrót na stronę główną.

Zakładam, że jest to spowodowane / root. Htaccess i / forum. Htaccess

Quote Napisał contemptx View Post
    Kupiłem upgrade i mam nadzieję usłyszeć od ciebie wkrótce.

Próbowałem ustawienie / forum i usunięcie domeny i próbowałem wielu innych ustawień, jednak to spowodowało wątków, gdy tłumaczone na powrót na stronę główną.

Zakładam, że jest to spowodowane / root. Htaccess i / forum. Htaccess
    Mamy jeszcze jedną aktualizację usługi bez odpowiedzi z dostępu do danych - wysyłamy mail z pozostałych. Jeśli to jest twoja odpowiedź proszę Nie możemy się aktualizacja, bez dostępu

Rozwiązany Jedną z kwestii, znaleziono ze vBAdvanced CMPS integracji - również rozwiązać i rozwiązania zostaną uwzględnione w następnej wersji - tak to będzie działać bez zmian.

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •