Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: Jak branding pracę bez opcji?

Junior Member

Default Jak branding pracę bez opcji?

I poparcie dla tej, kiedy był to wolny mod, ale powiedział, że nie otrzymam wpłaty - i to nawet kiedy dałem ci id transakcji PayPay wciąż nie odpowiedział.

Teraz mam opłacone w pełnej wersji, oraz branding darmowa opcja, jak również - i nadal mam wszystkie marki na mojej stronie i nie ma żadnej informacji w jaki sposób go usunąć.

Czy możesz odpowiedzieć na to? Myślę, że to niesprawiedliwe, że zapłaciłem dwa razy i nadal nie ma co płacić.

Jak usunąć marki?
    Ostatnio edytowane przez nlpconnections; 11-04-10 W 16:40. Powód: Dodane dodatkowych smiley tak więc wiesz, że był spokojny haha

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Cześć

I nie sprawdzał wpłaty, bo napisał również, że masz zamiar kupić wersję płatną w każdym razie. Więc nie ma sensu tracić czasu. Sprawdziłem to darowizny teraz i widzę, że dostałem darowiznę od NLP Connections w styczniu (o różnych id transakcji) - pisał pan o to w kwietniu ... Więc to jest powód, dla którego myślałem, że nie przyszedł - Sprawdziłem tylko ostatni darowizn wykonany kilka miesięcy temu.

Jeśli masz branding wolnej licencji to domyślnie jest to usunięte łącza kredytowej. Masz również możliwość następnie usunąć informacje o wersji vBET w ogóle. Wyślemy instrukcje jak to zrobić przez PW albo e-mail jeśli ktoś pyta.

Masz to, czego wynagrodzenia - możesz być pewny o tym Jestem wysłanie PM do Ciebie za chwilę
    Ostatnio edytowane przez vBET; 11-04-10 W 22:31. Powód: złe słowo

Junior Member

Dzięki za to!

Junior Member

Quote Napisał vBET View Post
    Cześć

I nie sprawdzał wpłaty, bo napisał również, że masz zamiar kupić wersję płatną w każdym razie. Więc nie ma sensu tracić czasu. Sprawdziłem to darowizny teraz i widzę, że dostałem darowiznę od NLP Connections w styczniu (o różnych id transakcji) - pisał pan o to w kwietniu ... Więc to jest powód, dla którego myślałem, że nie przyszedł - Sprawdziłem tylko ostatni darowizn wykonany kilka miesięcy temu.

Jeśli masz branding wolnej licencji to domyślnie jest to usunięte łącza kredytowej. Masz również możliwość następnie usunąć informacje o wersji vBET w ogóle. Wyślemy instrukcje jak to zrobić przez PW albo e-mail jeśli ktoś pyta.

Masz to, czego wynagrodzenia - możesz być pewny o tym Jestem wysłanie PM do Ciebie za chwilę
    Kiedy kupuję marki bezpłatna wersja jest wszystkie z tych rzeczy już usunięte?

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Jeśli masz branding wolnej licencji to domyślnie jest to usunięte łącza kredytowej. Masz również możliwość następnie usunąć informacje o wersji vBET w ogóle.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •