Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 3 z 3

Wątek: Ręcznie tłumaczyć poszczególne sformułowania Ustawianie

Członek

Lightbulb Ręcznie tłumaczyć poszczególne sformułowania Ustawianie

Cześć

Zauważyłem w moim forum, że Google nie tłumaczy ważne opcje forum lub nazwy forum poprawnie.

Na przykład "wyloguj" staje się "Cancle", który jest bardzo mylące

Także moje "Wprowadzenie" forum staje się "reprezentacji"

Naprawdę chciałbym, aby zobaczyć opcję, aby ręcznie przetłumaczyć vBulletin frazy lub forum nazwisk.

Może obsługiwać w sposób jak vBSEO uchwyty ślimaki forum

stworzyć plik konfiguracyjny dla każdego języka, które użytkownik chce ręcznie zdefiniować pewne frazy, a następnie użytkownik może dodać

vbet_eng.php
    $ Wyrażenie [logout] => "Wyloguj"
    forumid => 'wprowadzenia'

To byłoby zupełnie mi pomóc.

Wiem, że nie jest możliwe dla adminów z jak 52 językach aktywowane.
    Dlatego nie sądzę, admincp rozwiązaniem byłoby dobre.
    ale obsługa go na poziomie podstawowym pliku config to naprawdę mi pomóc

StarBuG

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Cześć
    Mamy już w planach integracji vBET z vBulletin zwrotów systemu w taki sposób, że zwroty z odpowiednim języku zostaną podjęte. W ten sposób byłoby obsługiwane automatycznie przez VB - jeśli zwrotów w odpowiedni język nie istnieje, to są podjęte, jeśli nie, to oryginał. Wymagać to będzie, że wszystkie wyrażenia w innym języku muszą być wewnątrz nie tłumaczyć powierzchni (planujemy, aby dodać proste narzędzie, które nieprzezroczysty tych zwrotów, więc nie będzie to zrobić ręcznie). Co jest ważne i bardzo dobre w tym rozwiązaniu jest to, że można znaleźć przygotowane zwrotów zestawy dla różnych języków VB.
    W tym momencie widzimy kilka możliwych problemów w tym rozwiązaniu, ale będziemy go za to szybko i wygrać z problemami, jeżeli pochodzą one

Czy takie rozwiązanie będzie Cię zadowoli?

Zakazany

Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. W wersji 4.5.0 dodaliśmy przekładu tekstu na stronie.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •