i pojawia się pusta strona podczas przeglądania jednego z tłumaczone kanały RSS, jakieś pomysły dlaczego?
dzięki.
i pojawia się pusta strona podczas przeglądania jednego z tłumaczone kanały RSS, jakieś pomysły dlaczego?
dzięki.
Jaki rodzaj RSS na próbę - prosimy o przesłanie pełnego adresu URL. Czy to się dzieje na oryginalnych RSS również, czy tylko na przetłumaczone jeden?
Po prostu przetłumaczone RSS, normalny RSS jest w porządku, masz mój adres forum, możesz przetestować go tam.
OK - widzę go na forum. Niestety nie jesteśmy w stanie odtworzyć go na naszym forum.
Byłoby najlepiej, jeśli mamy dostęp do forum i sprawdzić - może to być także np. test / kopia - po prostu zachowywać się tak samo. Bez odtwarzania kwestii nie możemy nad nim pracować. Czy możesz mi PM dostęp szczegóły do Admin CP i FTP? Jak napisałem może to być jakiś przykład testu - Muszę tylko zachowanie nie treści. Albo przynajmniej masz jakieś logi błędów o RSS? ...
Jak można sprawdzić tutaj i na tym forum RSS działają dobrze. Testu na naszym forum również. W tej chwili jesteś jedynym, który ma problem i swoim forum jest jedynym miejscem, gdzie możemy to sprawdzić.
Jestem jedynym administratorem na moim forum, proszę mi dać instrukcje do rozwiązywania problemów.
Obawiam się, że to jest zbyt skomplikowane i wymaga interakcji - musimy znaleźć przyczynę problemu. Byłbym w stanie udzielić Ci szybko naprawić instrukcje, czy wiem, co tam się dzieje i być w stanie odtworzyć go na mojej stronie. Nie wiedząc, gdzie jest błąd, po prostu nie mają pojęcia o tym, jak, co i nie naprawić (może to być spowodowane konfliktem w inny mod, konfiguracji źle ...). Bez możliwości reprodukcji nie wiemy, czy nasze zmiany rozwiązuje problem. A ty jesteś jedynym, który ma problem. Dlatego najlepiej będzie, jeśli mamy dostęp - nawet do forum. Jak pisałem już nie muszę zawartości forum po prostu trzeba to zachowanie. Rozumiem, że nie chcesz dzielić dostęp do forum dyskusyjne. Czy masz przykład testu, w którym to samo się dzieje?
W tym momencie do najprostszych instrukcji otwórz plik / Includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php i określić, gdzie kod zatrzymuje oceny poprzez umieszczenie echo 'TEST 1 "; (I zmieniając liczbę dla każdego echo) pomiędzy liniami kodu. Jeśli wiesz, co jest binarny wyszukiwania, a następnie użyć tego algorytmu. Ewaluacja zaczyna się w funkcji vbet_translateExternal.
Jeśli uważasz, że jesteś w stanie określić, gdzie problem jest wtedy możemy zrobić to w ten sposób, ale to zajmie dużo więcej czasu - zwłaszcza po twojej stronie, co nie jest konieczne, ponieważ nasze poparcie. Oczywiście rozumiemy, że nie chcesz nasze pełne poparcie, więc spróbujmy zrobić to na swój sposób.
Pierwsze inny problem tutaj Sok komputerowe - Spy Site
Wydaje się, że skrypt nie jest uzyskanie pliku css prawidłowo i szuka w niewłaściwym miejscu dla obrazów ...
- Postaram się to, co powiedział do innych kwestii.
Nie - nigdy nie napisałem czegoś takiego. Nie mam pojęcia, dlaczego nawet o tym myśleć ...
Te, w których wskazówek, ponieważ te, w których najłatwiej opisać. 1 - stracisz punkt, przeszukiwanie binarne. 2 - mamy sposoby, aby to zrobić bez wyjścia zmienia i jesteśmy w stanie to zrobić szybko, bo wiemy, że nasz kod i duże doświadczenie w znalezieniu błędów i konfliktów z innymi wtyczek.
Tak czy inaczej - pytanie nie daje żadnych krok bliżej do rozwiązania. Oferujemy Państwu nasze pełne poparcie. Można zaakceptować to, co zapłacił, czy można odmówić. Będziemy cię szanować decyzji i starać się pomóc, nawet jeśli odmówi nasze wsparcie. Nadal należy skupić się na problem - chcesz spróbować to zrobić samemu, to proszę daniele naszych wskazówek. Chcesz nam bezpieczny czas, poinformuj nas w Pamiętaj, że wszystkie nasze intencje są pomóc.
Prawo, a punkt i czynię to może i postępuj według instrukcji, tak, proszę podać mi instrukcje.
Nie chcę, aby umożliwić dostęp jak nie masz reputacja, tylko ludzie, i dać dostęp do forum jest mi vbulletin i vbseo, bo mogę im ufać.
Jesteś dla mnie nowe, więc wolałabym, aby instrukcje nie pełne poparcie.
Dzięki.