Quote Napisał StarBuG View Post
Układ nie jest uszkodzone.

Widziałeś wersja z pamięci podręcznej podczas rozwiązywania problemów z pamięci podręcznej wtyczki optymalizacji APC

Spróbuj teraz i zobacz, czy nadal widzisz złamaną plz układ

ps: "głupia" część I tak powiedział, bo po prostu zamknięte raportu o błędzie i przeniósł je nie czekając na moją odpowiedź.
Należy poczekać na odpowiedź klienta na pierwszym miejscu przed zgłoszeniem aktywnych problemy rozwiązać.
Jest niegrzeczny inaczej
Prawo - teraz układ jest OK.

Również dzięki za propozycję o prowadzenie spraw. Należy pamiętać, że zawsze ponownie sprawy, jeśli wydaje się, że tak naprawdę nie jest rozwiązany, a "zamknięta" jest tylko prefix - wątek nie jest zamknięty - można jeszcze napisać i powiedzieć, że problem nie został rozwiązany jeszcze. Przepraszam, jeśli czujesz dyskomfort z tego powodu.

O nie przetłumaczonych ogłoszeniach vBSEO. Mam problem ze znalezieniem go na twoim forum. Czy możesz podać mi adres URL do strony, na której istnieje taki komentarz (nie przetłumaczony) i zacytuj mi dokładnie oryginalny tekst tego komentarza. Masz inny układ i na stronie głównej dla mnie wygląda to, że wszystkie są tłumaczone, więc proszę wskazać mi właściwy kierunek