Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 3 123 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 24

Wątek: vBET 4.2.1 nie przekłada vBSEO wiadomości Javascript

Członek

Exclamation vBET 4.2.1 nie przekłada vBSEO wiadomości Javascript

Cześć

Zauważyłem, że z vBET 4.2.1 i 4.0.2 vBulletin PL4 i vBSEO 3.5 RC3 Informacje nie są tłumaczone.

Proszę o poradę

StarBuG

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Musisz włączyć te tłumaczenia - jest domyślnie wyłączona ze względu na wydajność (nie każdy go używa). Znajdziesz odpowiednią opcję w vBET -> różne opcje

Członek

Przykro nam, ale nie jestem głupi.

Jest na inaczej bym nie zgłosił go jako błąd!

Zobaczyć Patientenfragen.net - mamy odpowiedzi

Nikt nie zakłada, że każdy z naszych użytkowników jest głupi Jest to standardowa procedura poinformować najpierw o możliwości konfiguracji, ponieważ użytkownik może po prostu brakuje niektórych konfiguracji lub nawet nie wyglądają na takie. Jestem otwarcie kwestię ponownie i będzie tam

W rzeczywistości jest to jakiś błąd, ponieważ nie jest nawet ponownie zakodowane. Zadbamy o to wkrótce

Przy okazji - nie zauważysz, że masz złamane układ na górze strony tłumaczonych widzenia oraz flagi znikają (nie są nawet w kod wyjścia )?... Widzę, że popełniłeś jakiś podręcznik szablon zmian - proszę sprawdzić czy to z powodu zmian (kopia samej treści szablonu gdzieś, wrócić, sprawdzić, włóż ją z powrotem).

Członek

Układ nie jest uszkodzone.

Widziałeś wersja z pamięci podręcznej podczas rozwiązywania problemów z pamięci podręcznej wtyczki optymalizacji APC

Spróbuj teraz i zobacz, czy nadal widzisz złamaną plz układ

ps: "głupia" część I tak powiedział, bo po prostu zamknięte raportu o błędzie i przeniósł je nie czekając na moją odpowiedź.
    Należy poczekać na odpowiedź klienta na pierwszym miejscu przed zgłoszeniem aktywnych problemy rozwiązać.
    Jest niegrzeczny inaczej
    Ostatnio edytowane przez StarBuG; 08-04-10 W 16:25.

Członek

Jeszcze jedna uwaga

Chciałbym, aby uniemożliwić: *. js w pliku robots.txt

Miałem to włączone, ale usunięto ją teraz tylko w przypadku było to przyczyną problemu tłumaczeń (nie jest).

Jednak, by to spowodować problemy z poprawiona wersja nowego lub można dołączyć ją do mojego pliku robots.txt?

Quote Napisał StarBuG View Post
    Jeszcze jedna uwaga

Chciałbym, aby uniemożliwić: *. js w pliku robots.txt

Miałem to włączone, ale usunięto ją teraz tylko w przypadku było to przyczyną problemu tłumaczeń (nie jest).

Jednak, by to spowodować problemy z poprawiona wersja nowego lub można dołączyć ją do mojego pliku robots.txt?
    Czy na pewno jest za pomocą robots.txt * zapis ...

W każdym razie zawartość pliku robots.txt nie mają wpływu na vBET.

Członek

To nie jest oficjalnie wspierana w oryginalnym protocoll ale bot google potrafi go obsłużyć.
    I to się liczy

Quote Napisał StarBuG View Post
    Układ nie jest uszkodzone.

Widziałeś wersja z pamięci podręcznej podczas rozwiązywania problemów z pamięci podręcznej wtyczki optymalizacji APC

Spróbuj teraz i zobacz, czy nadal widzisz złamaną plz układ

ps: "głupia" część I tak powiedział, bo po prostu zamknięte raportu o błędzie i przeniósł je nie czekając na moją odpowiedź.
    Należy poczekać na odpowiedź klienta na pierwszym miejscu przed zgłoszeniem aktywnych problemy rozwiązać.
    Jest niegrzeczny inaczej
    Prawo - teraz układ jest OK.

Również dzięki za propozycję o prowadzenie spraw. Należy pamiętać, że zawsze ponownie sprawy, jeśli wydaje się, że tak naprawdę nie jest rozwiązany, a "zamknięta" jest tylko prefix - wątek nie jest zamknięty - można jeszcze napisać i powiedzieć, że problem nie został rozwiązany jeszcze. Przepraszam, jeśli czujesz dyskomfort z tego powodu.

O nie przetłumaczonych ogłoszeniach vBSEO. Mam problem ze znalezieniem go na twoim forum. Czy możesz podać mi adres URL do strony, na której istnieje taki komentarz (nie przetłumaczony) i zacytuj mi dokładnie oryginalny tekst tego komentarza. Masz inny układ i na stronie głównej dla mnie wygląda to, że wszystkie są tłumaczone, więc proszę wskazać mi właściwy kierunek

Strona 1 z 3 123 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •