Cześć
Zauważyłem, że z vBET 4.2.1 i 4.0.2 vBulletin PL4 i vBSEO 3.5 RC3 Informacje nie są tłumaczone.
Proszę o poradę
StarBuG
Cześć
Zauważyłem, że z vBET 4.2.1 i 4.0.2 vBulletin PL4 i vBSEO 3.5 RC3 Informacje nie są tłumaczone.
Proszę o poradę
StarBuG
Musisz włączyć te tłumaczenia - jest domyślnie wyłączona ze względu na wydajność (nie każdy go używa). Znajdziesz odpowiednią opcję w vBET -> różne opcje
Przykro nam, ale nie jestem głupi.
Jest na inaczej bym nie zgłosił go jako błąd!
Zobaczyć Patientenfragen.net - mamy odpowiedzi
Nikt nie zakłada, że każdy z naszych użytkowników jest głupi Jest to standardowa procedura poinformować najpierw o możliwości konfiguracji, ponieważ użytkownik może po prostu brakuje niektórych konfiguracji lub nawet nie wyglądają na takie. Jestem otwarcie kwestię ponownie i będzie tam
W rzeczywistości jest to jakiś błąd, ponieważ nie jest nawet ponownie zakodowane. Zadbamy o to wkrótce
Przy okazji - nie zauważysz, że masz złamane układ na górze strony tłumaczonych widzenia oraz flagi znikają (nie są nawet w kod wyjścia )?... Widzę, że popełniłeś jakiś podręcznik szablon zmian - proszę sprawdzić czy to z powodu zmian (kopia samej treści szablonu gdzieś, wrócić, sprawdzić, włóż ją z powrotem).
Układ nie jest uszkodzone.
Widziałeś wersja z pamięci podręcznej podczas rozwiązywania problemów z pamięci podręcznej wtyczki optymalizacji APC
Spróbuj teraz i zobacz, czy nadal widzisz złamaną plz układ
ps: "głupia" część I tak powiedział, bo po prostu zamknięte raportu o błędzie i przeniósł je nie czekając na moją odpowiedź.
Należy poczekać na odpowiedź klienta na pierwszym miejscu przed zgłoszeniem aktywnych problemy rozwiązać.
Jest niegrzeczny inaczej
Ostatnio edytowane przez StarBuG; 08-04-10 W 16:25.
Jeszcze jedna uwaga
Chciałbym, aby uniemożliwić: *. js w pliku robots.txt
Miałem to włączone, ale usunięto ją teraz tylko w przypadku było to przyczyną problemu tłumaczeń (nie jest).
Jednak, by to spowodować problemy z poprawiona wersja nowego lub można dołączyć ją do mojego pliku robots.txt?
To nie jest oficjalnie wspierana w oryginalnym protocoll ale bot google potrafi go obsłużyć.
I to się liczy
Prawo - teraz układ jest OK.
Również dzięki za propozycję o prowadzenie spraw. Należy pamiętać, że zawsze ponownie sprawy, jeśli wydaje się, że tak naprawdę nie jest rozwiązany, a "zamknięta" jest tylko prefix - wątek nie jest zamknięty - można jeszcze napisać i powiedzieć, że problem nie został rozwiązany jeszcze. Przepraszam, jeśli czujesz dyskomfort z tego powodu.
O nie przetłumaczonych ogłoszeniach vBSEO. Mam problem ze znalezieniem go na twoim forum. Czy możesz podać mi adres URL do strony, na której istnieje taki komentarz (nie przetłumaczony) i zacytuj mi dokładnie oryginalny tekst tego komentarza. Masz inny układ i na stronie głównej dla mnie wygląda to, że wszystkie są tłumaczone, więc proszę wskazać mi właściwy kierunek