Cześć
Kiedy przełącznik przechowywanie CSS jako pliki do bazy danych,
to nie styl jest wykorzystywany podczas przeglądania przetłumaczone forum
StarBuG
Cześć
Kiedy przełącznik przechowywanie CSS jako pliki do bazy danych,
to nie styl jest wykorzystywany podczas przeglądania przetłumaczone forum
StarBuG
Problem mój jest na odwrót ...
Czy możesz dać mi adres do strony gdzie można go zobaczyć (może być np. test). Jeśli jest problem, to należy zmienić ustawienie na naruszasz, generuje uszkodzony strony (niektóre małe), przeznaczona ustawienia z powrotem więc forum będzie dobrze i wyślij nam dane wyjściowe HTML z ta popsuta strony. Prawdopodobnie będzie to wystarczy, aby zdiagnozować, co się dzieje
Ostatnio edytowane przez vBET; 02-04-10 W 22:24.
Brak odpowiedzi - przyjmuje się, że problem jest rozwiązany. Daj nam znać, jeśli nie - będziemy ponownie otworzyć ten raport o błędzie.
Hi,
Ten sam problem I got zbyt!!
Gdy włączone "Wykorzystanie pełnego pliku pamięci podręcznej dla Gości" w vBET i "Magazynu arkusze stylów jako pliki CSS" w vBulletin.
a następnie Jeśli aktualizacja stylu powoduje CSS nazwa_pliku zmienione i usunąć stary plik CSS przez vBulletin,
ale pamięci podręcznej vBET nadal używa starego pliku CSS, więc styl witryny sieci Web spowoduje przerwanie!!
Przepraszamy za moje zły angielski.
Proszę otworzyć nowy wątek dla problemu i wystarczy skopiować wiadomości. Wątek ten jest dla StarBug (autor). Wkrótce - tylko opróżnianie pamięci podręcznej Gości po stylu CSS lub upewnij się, że nadal istnieje starego pliku stylu. Jeśli potrzebujesz więcej pomocy - proszę otworzyć własny wątek