Quote Napisał Snake View Post
I zostały budowach 10 lat, jestem w pełni świadomy 10x obciążenia nie oznacza 10x zasobów, przestać traktować mnie jak idiotę i łyżka karmienia mnie śmieci. Zimne fakty są z tym mod vs inne mod darmo swój ładunek jest mega. A w godzinach szczytu mojej stronie jest teraz powoli i nie odpowiadać. Tak, strony przetłumaczyć szybko poza szczytem, ale kosztem wolnego serwera w ciągu dnia. Mam czterordzeniowe, rajdy 15k SAS serwera, który jest zoptymalizowany dobrze, to uruchomić 0,50 cały dzień na długo przed tym z dużym ruchem. Jest to vBET kod, który dodaje obciążenia i sprawia, że serwer wolno w godzinach szczytu, to fakt, nie jest wzrostu ruchu, i miały ten sam ruch i boty przed i serwer poradził sobie dobrze, to jest produkt tłumaczenie. Okresie. Pospiesz się i go naprawić, i naprawdę nie chcesz płacić innym £ 300 miesięcznie za aktualizacji serwera tylko do uruchomienia MOD lol.
Rozumiem, że był już zaznajomiony z informacjami o obciążenie serwera, które dałem wam. Należy pamiętać, że nie mam wiedzy na temat zaawansowanych każdego z tysięcy naszych użytkowników i za każdym razem dam dupy pełnej informacji, ponieważ może być pomocne. To nie oznacza, że jestem traktują cię jak idiota - to znaczy, że zależy mi daje informacje, które mogą być przydatne dla Ciebie i oceny stanu serwera. Proszę wskazać mi inne wolne mod co mówisz I chętnie poczynić pewne porównania Również w dowolnym momencie mogą swobodnie wybrać najlepsze rozwiązanie dla Ciebie.

Sprawdziłem swoim forum znowu i znowu wydaje się reagować bardzo szybko. Proszę podać mi najlepsze ramy czasowe do możliwości obserwatora, co piszesz o powolny odpowiedzi w peak time.

Jeśli chcesz sprawdzić, jak ruch zmienić ze względu na vBET - proszę generować raport, który pokaże wszystkie ruch do przetłumaczonych stron - jest to, co uzyskał dzięki vBET.

Masz całkowitą rację, że tłumaczenia potrzebuje dodatkowych środków - nie ma innej drogi i nigdy nie znajdziesz produkt, który będzie tłumaczył swojej stronie bez żadnych kosztów. Jak już wspomniałem większość czasu wymaga oczekiwania na tłumaczenie Google, gdy nie są buforowane, a w tym czasie swoje wątki muszą czekać na odpowiedź, co ma największy wpływ na obciążenie serwera. Można ustawić większy czas cache żyć - to często wymagane tłumaczenia będą już w pamięci podręcznej. Ale nie buforowane tłumaczenia dowolnego produktu będzie musiał czekać na tłumaczenie. Nie ma innej drogi.

Należy pamiętać, że myśli, że muszą być podzielone, aby móc to naprawić.

Jak już napisałem do was, doskonalimy vBET wydajności. A ja już napisałem do was, że mamy gotowe wydajności, które są obecnie na etapie beta w vBET4.x. Dziś wydamy nową wersję vBET4.x z dodatkową poprawę wydajności. A gdy błędy w tych (jeśli jest) zostaną poprawione będziemy poruszać te ulepszenia vBET3.x nie jest konieczne do pchania.

Również nikt nie zmusza Cię do płatnego innego £ 300 miesięcznie za serwer - można tworzyć własne decyzje i masz dużo opcji tutaj. W tym zmniejszenie liczby obsługiwanych języków, a nawet przejście na inny produkt, który wspomniał Pan jest dużo lepiej. W pełni rozumiemy, że rozwiązania, które używasz muszą pasować do Twoich potrzeb i możliwości. Cieszymy się, aby dać naszym klientom coraz lepszych produktów. I mamy świadomość, że w sytuacji, gdy żądanie musi czekać na formularzu odpowiedzi innym serwerze swoje obciążenie serwera będzie większy bez względu na to rozwiązania, których używamy. Chętnie jeśli pobyt z naszego produktu i skonfigurować tak, aby dopasować yo swoje możliwości. I chętnie dają ci do ręki w tej dziedzinie

Należy pamiętać, że po prostu dał nowe rozwiązanie do integracji z Sitemap Generator. Jeśli są zintegrowane - zobacz nowe instrukcje integracji tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
To znacznie zwiększa prędkość generacji mapa (na naszym forum ponad 12 razy).