Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 3 FirstPierwszy 123 OstatniLast
Wyniki 11 do 20 z 29

Wątek: Aktualizacja do najnowszej wersji 4101BF (dzisiaj dla lang link rel= " alternate " hreflang)

Senior Member

Im używam ważki, pojechałem po angielski i wydaje się, że wszystko w porządku. pozwól mi dalej szukać

Senior Member

OK, więc w języku angielskim to wszystko wygląda poprawnie, zmieniając język na pokazując fałd? rozsz. .. Czy VBET nie zmienia nazw adresów URL dla przetłumaczonych stron? Angielska logowana lub wylogowana we wszystkich odsyłaczach to .html rewrites?

Tylko wtedy, gdy strona jest tłumaczona, adres URL nie jest ponownie zapisywany.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Po raz kolejny w języku angielskim nie jest to poprawne, ponieważ użytkownik jest przekierowywany do showthread.php Strona i nie powinny. Adres URL w przeglądarce powinien być taki sam, jak w przypadku strony tytułowej-przyjaznych dla optymalizacji SEO.
    Na przykład przejdź do strony:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
    Użytkownik zostanie przekierowany do:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
    To nie powinno się zdarzyć.

To, co dzieje się z adresami URL na przetłumaczonych stronach, może być powiązane z tym problemem, więc najpierw należy rozwiązać ten problem.
    Najwyraźniej biuletyn nie rozpoznaje odpowiedniego adresu URL i nie przekierowuje przekierowania, aby nie był przyjazny dla optymalizacji SEO.
    Jak napisałem, można łatwo sprawdzić jest to związane z vBET lub nie-patrz poprzedni post.

Senior Member

Nie mogę ponownie utworzyć nowej sekcji w wątku. Jeśli klikną Twój adres URL, to będzie to przekierowywanie, ale każde kliknięcie na forum pokazuje normalny adres URL seo freindbllt. Myślałam, że nic mi nie jest z VB, ale skąd ty masz nowe łącze do wątku?

Odsyłacze " new-post " są dostępne na głównej stronie forum:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/
    Upewnij się, że vBET jest związane z problemem " new-post " przez wyłączenie go na moment. Jeśli nie, znajdź rozwiązanie. Jeżeli tak, to pomożemy Ci.

Widzę także inny problem. Jak widzę teraz, dla nie " new-post " odsyłacze do połączeń z optymalizacją SEO działa dobrze, ale nie można przejść do przetłumaczonej strony-masz przekierowanie z powrotem do strony w języku angielskim. Dzieje się tak tylko w przypadku dowiązań wątków (podfora są poprawne).
    Upewnij się, że plik .htaccess jest poprawny. Należy również upewnić się, że używane są obsługiwane przez odsyłacze SEO vBET. Należy pamiętać, że program vBET wymaga integracji z vBSEO, jeśli jest używany (opisany w pliku readme.html).
    Jeśli potwierdzisz, że konfiguracja jest w porządku, a problem nadal będzie się miał, pomożemy Ci rozwiązać go na serwerze. Ale najpierw, proszę, oddaj nam nasze instrukcje. Usługa instalacji/konfiguracji jest opłacana, pomożemy Ci uwolnić się, jeśli to jest jakieś robaki vBET. Najpierw należy potwierdzić, że konfiguracja jest w porządku, a problem " new-post " związany jest z vBET. Tak długo, jak SEO nie działa dobrze bez vBET nie możemy oczekiwać, że będą działać dobrze z vBET.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 15-03-19 W 15:13.

Senior Member

Twój zespół zmienił htaccess już dawno temu na forum i stron nie na forum, ja również poszłam z Dragonbyte SEo na miejscu vbseo. Wiem, że nie mogę usunąć funkcji VBSE wciąż bez błędu, nawet jeśli wtyczka jest usuwana z serwera vBBS.

Senior Member

tutaj jest związany z katalogiem forum htaccess.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]

Senior Member

W katalogu głównym mam wiele dodanych linii compodo z opcją vbet dodanych, jak również poza stronami forum, ale nie powinno to efekt newthread ext.

Senior Member

Przeszedłem przez wszystkie ustawienia Dragonbyr=te i vbet i nie wspominałem o nowym wątku. Zapłacę za to, by wyglądało to bliżej, jeśli będzie trzeba je poprawić.

W przypadku vBET nie jest obsługiwana optymalizacja SEO typu Dragonbyte-dlatego występują problemy. Nie planujemy obsługiwać zewnętrznych mechanizmów z optymalizacją SEO, ponieważ dla VBBS istnieje rodzimy mechanizm SEO od 4.0. Popieramy integrację z vBSEO jako kompatybilność wsteczna dla forów przed 4.0 lub które nie chcą zmieniać wyszukiwarek SEO. Fora, które chcą usunąć vBSEO mają bezpłatny mechanizm SEO włączony w biuletynie vBulletin od 4.0.

Strona 2 z 3 FirstPierwszy 123 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •