Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 3 z 3

Wątek: Ile szybszy czas ładowania cache w 3.0?

Członek

Default Ile szybszy czas ładowania cache w 3.0?

Powiedzmy, że czas ładowania pamięci podręcznej 2.0 jest index = 100. Jak długi jest czas ładowania pamięci podręcznej 3.0? - Jak index = 80 lub tak?
    Ostatnio edytowane przez vBET; 20-10-09 W 02:34. Powód: Zły BBCode

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Niestety nie mam oficjalnych wyników testów wydajności, ponieważ skupiam się właśnie teraz na udostępniając vBET 3.0 do sprzedaży

Ale mogę powiedzieć kilka powodów, dla których jest ono szybsze. Po przeprowadzeniu dochodzenia naprawdę silny okaże się, że vBET 2,0 przechowuje pewne dane, które nie jest konieczne i tworzy wskaźnik, który nie jest używany. 3,0 cache zmiany usuwa te niepotrzebne rzeczy. Dlatego vBET jest szybszy cache podczas napełniania i płukania. To będzie jeszcze szybciej (we wszystkich dziedzinach - także do wyboru danych) w wersji 4.0, ponieważ mam już rozwiązanie na uwadze, po prostu wiele zmian wymagane i dlatego musiał trochę poczekać teraz.

Zakazany

Text automatically translated from: Chinese to: Polish
    Translated text
    O (∩ _ ∩) O ~ przechodzącej przez zobaczyć
    Original text

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •