Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 7 z 8 FirstPierwszy ... 5678 OstatniLast
Wyniki 61 do 70 z 73

Wątek: Integracji Sitemap Generator

Junior Member

Quote Napisał vBET View Post
    Świetnie, że już masz na to odpowiedź. Prosimy pamiętać, że zastanawiamy się nad dodaniem wsparcia w integracji z mapami sitemap do generowania adresów URL z już przetłumaczonych linków (teraz dodawany jest tylko kod języka). Mamy pomysł, jak to zrobić bez zabijania wydajności. Będzie wymagać oddzielnej pamięci podręcznej dla tytułów w vBET i będzie generował link do tłumaczenia tylko dla tych, które są już buforowane. W ten sposób nie zabije wydajności, czyniąc tysiące wniosków tłumaczeniowych. Nie możemy powiedzieć, kiedy dokładnie będzie ona wspierana. W tej chwili największym priorytetem jest wspieranie innych usług tłumaczeniowych, które już wdrożyliśmy, jeszcze kilka małych rzeczy musi być zamknięte, zanim go wypuścimy. Po tym czasie będziemy sprawdzać listę otwartych żądań składników i robić priorytety dla innych zadań
    Czy masz pomysł, gdy zostanie ukończona?

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hello,
    vBET jest już na wakacjach-odpowie po tym

Junior Member

Quote Napisał kamilkurczak View Post
    hello,
    vBET jest już na wakacjach-odpowie po tym
    To nie jest dobre!

Właśnie kupiłem licencję VBET Branding Fee za pomocą Money by the Minutes through Western Union. Kiedy wróci, żebym mógł ściągnąć vBET? Zależy mi na instalacji.

można pobrać vBET NOW* ***** przejdź tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php

Junior Member

Quote Napisał kamilkurczak View Post
    można pobrać vBET NOW* ***** przejdź tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    Pliki do pobrania
    Przykro nam, ale nie kupisz licencji dla vBET3.x/4.x jeszcze. Prosimy przejść do sekcji zakupu i kupić licencję, aby móc pobrać.
    Jeśli właśnie kupił licencji proszę czekać, aż dane będą aktualizowane w naszym systemie.

W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt.

^ ^ ^ Ja kupić. Czy on nie otrzymał jeszcze pieniędzy?

nie kupisz go z tego konta (użytkownika Octavius)? prosimy o przesłanie mi numeru faktury przez PM

Junior Member

Tak kupiłem go od Oktawiusz i Ja was posyłam MTCN.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi. Jestem z powrotem z wakacji. W tej chwili nie mamy światło dzienne ujrzy dzień dla tej funkcji. Mamy jeszcze do implementacji obsługi innych silników tranlsation dla vBET3.x (obecnie tylko vBET4.x taką możliwość). Więc po tym będziemy robić plany na inne funkcje

O płatności - patrz tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9147

Senior Member

Przepraszam, jeśli jest to kompletne pytanie noob, ale w tej części kodu zintegrować który komentujesz:

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    jeśli moje forum jest w innym katalogu, jak moje jest. Jest w "Forum", należy zmienić na:

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    , dodaj / forums przed / includes?

Dzięki.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Taurus View Post
    Przepraszam, jeśli jest to kompletne pytanie noob, ale w tej części kodu zintegrować który komentujesz:

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    jeśli moje forum jest w innym katalogu, jak moje jest. Jest w "Forum", należy zmienić na:

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    , dodaj / forums przed / includes?

Dzięki.

Nie powinno być OK ponieważ DIR powinien już podać swoją ścieżkę do katalogu forum. Więc proszę pierwszego użycia, jak jest.

Strona 7 z 8 FirstPierwszy ... 5678 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •