Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 13

Wątek: Adres URL nie działa poprawnie po znak apostrof w tytule

Senior Member

Default Adres URL nie działa poprawnie po znak apostrof w tytule

Zobacz przykład tutaj: V'mail problemy z odblokowany V3 na ***

Flaga linki na dole idą do / *** / t194603-v'

Wszystko po "jest obcięciu

Senior Member

dobra coś dziwnego się dzieje. Od m słowo otorola (bez spacji) jest filtrowane na tej stronie, adres url jest przekierowywane. Na przekierowanie "jest włączenie do % 27. 27% w to, co adres url działa dobrze. Jeśli zastąpisz 27% z "zobaczysz, co mam na myśli. Tym samym nie zdarza się to na tym forum, jestem domyślając się, ponieważ ustawienia adresu URL dla vbSEO nie pozwalając znaki specjalne.

Zakazany

vBSEO należy wyciąć lub zastąpić znaki specjalne. Nie znalazłem link na swojej stronie ze znakami specjalnymi. Czy vBSEO nie otrzymuje gdzieś specjalne znaki w linku?

Senior Member

Quote Napisał Marcin Kalak View Post
    vBSEO należy wyciąć lub zastąpić znaki specjalne. Nie znalazłem link na swojej stronie ze znakami specjalnymi. Czy vBSEO nie otrzymuje gdzieś specjalne znaki w linku?
    Nie, to nie jest zastąpienie znaków specjalnych. Czy wiesz jak ustawic rzeczy tak robi?

Zakazany

Nr. Obsługujemy konfigurację vBET, nie vBSEO.

Senior Member

Quote Napisał Marcin Kalak View Post
    Nr. Obsługujemy konfigurację vBET, nie vBSEO.
    Tak, wiem, ale to ustawienie w vbSEO powoduje, że vBET zawodzi w konkretnym przypadku

Zakazany

Są linki z " pojawią się na stronie? Powoduje to problem, który trzeba wpisac " ręcznie?
    Możesz spróbować wstawić regułę w AdminCP -> vBSEO -> Panel sterowania - > ogólne Setings -> wymiana znak.

Senior Member

Zastąpienie znaków nie dziala chyba usunąć/Zamień nie angielskich znaków w adresach URL znajduje się na. Jeśli jest włączony naturalnie nie angielskich znaków są następnie usuwane/zamieniany

Zakazany

Czy próbowałeś dodać regułę Zdefiniować niestandardowy znak rezerwowych w AdminCP -> vBSEO -> Panel sterowania - > ogólne Setings -> wymiana znak?

Są linki z "pojawią się na stronie? Czy to jest przyczyną problemu, należy wprowadzić "ręcznie?

Senior Member

tak ja dodatkowy ten reguła: "& #039;"= >'' ale nie ma wpływu. Próbowałem też zmiana "Wyłączyć"urlencoding"w adresach URL?", ale to nie działa poprawnie.

Tylko dlatego, że zauważyłem, że to jest, bo Google jak zakodowany adres URL i zmienić kodowanie znaków. W przykładzie powyżej % 27 został zmieniony na "a następnie Google indeksuje różne języki" w adresie URL. Ale w tym przypadku URL są odcięcia. Jeśli zmienisz 27% do "ręcznie nie przekierowuje do % 27.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •