Zobacz przykład tutaj: V'mail problemy z odblokowany V3 na ***
Flaga linki na dole idą do / *** / t194603-v'
Wszystko po "jest obcięciu
Zobacz przykład tutaj: V'mail problemy z odblokowany V3 na ***
Flaga linki na dole idą do / *** / t194603-v'
Wszystko po "jest obcięciu
dobra coś dziwnego się dzieje. Od m słowo otorola (bez spacji) jest filtrowane na tej stronie, adres url jest przekierowywane. Na przekierowanie "jest włączenie do % 27. 27% w to, co adres url działa dobrze. Jeśli zastąpisz 27% z "zobaczysz, co mam na myśli. Tym samym nie zdarza się to na tym forum, jestem domyślając się, ponieważ ustawienia adresu URL dla vbSEO nie pozwalając znaki specjalne.
vBSEO należy wyciąć lub zastąpić znaki specjalne. Nie znalazłem link na swojej stronie ze znakami specjalnymi. Czy vBSEO nie otrzymuje gdzieś specjalne znaki w linku?
Nr. Obsługujemy konfigurację vBET, nie vBSEO.
Są linki z " pojawią się na stronie? Powoduje to problem, który trzeba wpisac " ręcznie?
Możesz spróbować wstawić regułę w AdminCP -> vBSEO -> Panel sterowania - > ogólne Setings -> wymiana znak.
Zastąpienie znaków nie dziala chyba usunąć/Zamień nie angielskich znaków w adresach URL znajduje się na. Jeśli jest włączony naturalnie nie angielskich znaków są następnie usuwane/zamieniany
Czy próbowałeś dodać regułę Zdefiniować niestandardowy znak rezerwowych w AdminCP -> vBSEO -> Panel sterowania - > ogólne Setings -> wymiana znak?
Są linki z "pojawią się na stronie? Czy to jest przyczyną problemu, należy wprowadzić "ręcznie?
tak ja dodatkowy ten reguła: "& #039;"= >'' ale nie ma wpływu. Próbowałem też zmiana "Wyłączyć"urlencoding"w adresach URL?", ale to nie działa poprawnie.
Tylko dlatego, że zauważyłem, że to jest, bo Google jak zakodowany adres URL i zmienić kodowanie znaków. W przykładzie powyżej % 27 został zmieniony na "a następnie Google indeksuje różne języki" w adresie URL. Ale w tym przypadku URL są odcięcia. Jeśli zmienisz 27% do "ręcznie nie przekierowuje do % 27.