Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: PhotoPost Pro

Członek

Default PhotoPost Pro

Jest w konflikcie z PhotoPost Pro. kiedy ludzie mają wybrać PhotoPost tłumaczenie daje 404 błędów, a także tych, którzy używają vbseo linków ścieżki pp zmian / pl / galeria itd.

nawet wghen i dodać ignorować url / albumów
    Ostatnio edytowane przez tsak76; 15-02-10 W 13:46.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Nie jeszcze podjęte kwestie integracji dla PhotoPost Pro i nie znamy szczegółów na temat jak to działa.

Jeśli możesz eksperymentować na chwilę i sprawdzić czy będzie to praca z powiązań z "język" . JeÅ li tak, to oznacza, że potrzebujesz dodatkowego pliku .htaccess w katalogu photopost, aby wspieraÅ y tÅ umaczenia translacji SEO. Napisz do nas o wynikach

O ignorowanie - napisałeś, że linki do PhotoPost są / Galeria, Ale zablokowany / Albumy - To jest problem. Blok odpowiedni link i PhotoPost nie będą tłumaczone na wszystkie.

Junior Member

Jestem również zainteresowany rozwiązaniem dla PhotoPost ... Mam go na mojej stronie pedicabforum / .com

Proszę podzielić, jeśli znalazł rozwiązanie ....

Tx

Więc w tym momencie można ustawić, aby nie obsługuje tłumaczenia w ogóle PhotoPost Pro.

Jeśli można proszę PM mi dostępu danych żadnym forum (może być forum test), które instalowane PhotoPost Pro i vBET niż mogę zobaczyć jak to działa i może wymyślić sposób, jak go wspierać. Dopóki stron generowanych przez PhotoPost Pro są generowane przez vBulletin powinno być sposób na wsparcie tłumaczenia. Tak jak to wsparcie dla naszych stronach spoza katalogu forum.

Integracja z Photo Pro jest obsługiwany teraz To było naprawdę wcześniej, ale napisał go w inne miejsce, więc po prostu różdżki dać rzeczywiste zwrócić tutaj uwagę. Instrukcje można znaleźć tutaj:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •