Jest w konflikcie z PhotoPost Pro. kiedy ludzie mają wybrać PhotoPost tłumaczenie daje 404 błędów, a także tych, którzy używają vbseo linków ścieżki pp zmian / pl / galeria itd.
nawet wghen i dodać ignorować url / albumów
Jest w konflikcie z PhotoPost Pro. kiedy ludzie mają wybrać PhotoPost tłumaczenie daje 404 błędów, a także tych, którzy używają vbseo linków ścieżki pp zmian / pl / galeria itd.
nawet wghen i dodać ignorować url / albumów
Ostatnio edytowane przez tsak76; 15-02-10 W 13:46.
Nie jeszcze podjęte kwestie integracji dla PhotoPost Pro i nie znamy szczegółów na temat jak to działa.
Jeśli możesz eksperymentować na chwilę i sprawdzić czy będzie to praca z powiązań z "język" . JeÅ li tak, to oznacza, że potrzebujesz dodatkowego pliku .htaccess w katalogu photopost, aby wspieraÅ y tÅ umaczenia translacji SEO. Napisz do nas o wynikach
O ignorowanie - napisałeś, że linki do PhotoPost są / Galeria, Ale zablokowany / Albumy - To jest problem. Blok odpowiedni link i PhotoPost nie będą tłumaczone na wszystkie.
Jestem również zainteresowany rozwiązaniem dla PhotoPost ... Mam go na mojej stronie pedicabforum / .com
Proszę podzielić, jeśli znalazł rozwiązanie ....
Tx
Więc w tym momencie można ustawić, aby nie obsługuje tłumaczenia w ogóle PhotoPost Pro.
Jeśli można proszę PM mi dostępu danych żadnym forum (może być forum test), które instalowane PhotoPost Pro i vBET niż mogę zobaczyć jak to działa i może wymyślić sposób, jak go wspierać. Dopóki stron generowanych przez PhotoPost Pro są generowane przez vBulletin powinno być sposób na wsparcie tłumaczenia. Tak jak to wsparcie dla naszych stronach spoza katalogu forum.
Integracja z Photo Pro jest obsługiwany teraz To było naprawdę wcześniej, ale napisał go w inne miejsce, więc po prostu różdżki dać rzeczywiste zwrócić tutaj uwagę. Instrukcje można znaleźć tutaj:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html