Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: PHP Przestroga na wszystkich stronach

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Zakazany

Jeśli nie masz klucz Google, a następnie powinny być automatycznie wyłączane. Można ręcznie wyłączyć Google w AdminCP -> vBET -> tłumaczenie dostawców dostępności. Proszę dać mi znać, jeśli Google włączyć automatycznie AdminCP -> vBET -> tłumaczenie dostawców dostępności.
    Proszę dać mi znać, jeśli to rozwiązuje problemy.

Senior Member

Quote Napisał Marcin Kalak View Post
    Jeśli nie masz klucz Google, a następnie powinny być automatycznie wyłączane. Można ręcznie wyłączyć Google w AdminCP -> vBET -> tłumaczenie dostawców dostępności. Proszę dać mi znać, jeśli Google włączyć automatycznie AdminCP -> vBET -> tłumaczenie dostawców dostępności.
    Proszę dać mi znać, jeśli to rozwiązuje problemy.
    Rzeczywiście wydaje się, że się myliłem. Mimo, że Google jest teraz przebywa poza po ustawieniu go ręcznie, nadal pojawia się błąd. Jednak nie wydaje się cały czas. Nie mogę znaleźć wzór. Naturalnie, to idzie daleko, gdy "Dodaj alternatywny tag" jest wyłączona.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •