Coraz to na wszystko z mojej strony. Korzystasz z najnowszej wersji.
Ostrzeżenie: Invalid argument dostarczane do Foreach (/home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na linii 734) in
Coraz to na wszystko z mojej strony. Korzystasz z najnowszej wersji.
Ostrzeżenie: Invalid argument dostarczane do Foreach (/home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na linii 734) in
Proszę mi dać link do wydania. Podobać się posyłać mi PM szczegóły dostępu do Admin CP i FTP. Będzie sprawdzić, co się tam dzieje
Nie mają dostępu do FTP.
Szybkie rozwiązanie tego problemu:
- Otwórz plik includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Znajdź:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Zastąpić go do:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Ten szybki utrwalić zostaną dodane w następnej wersji.
Dziêki, ów pracowa³.
Zaktualizowałem do najnowszej wersji vBET. Musiałem ponownie zastosować tę poprawkę, jednak teraz jest to przedstawienie na wszystkich stronach Gości bez względu na to, co.
Nie widzę problemu na swojej stronie internetowej.
Najnowsza wersja vBET jest 4.7.2. Twoja wersja jest 4.7.1. Możesz zrobić downgrade?
Tak, ja degradowa³ po widziałem to, ale wygląda na to, że to się dzieje w 4.7.1 również. Tylko się dzieje, gdy nie ma dostawcy tłumaczenia są dostępne (Google jest oznaczony jako dostępny w moim przypadku, ale nie mam klucza API dla nich). W takim przypadku wątki są również nie tłumaczony.
Jeśli nie masz klucz Google, a następnie powinny być automatycznie wyłączane. Można ręcznie wyłączyć Google w AdminCP -> vBET -> tłumaczenie dostawców dostępności. Proszę dać mi znać, jeśli Google włączyć automatycznie AdminCP -> vBET -> tłumaczenie dostawców dostępności.
Proszę dać mi znać, jeśli to rozwiązuje problemy.