Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 14

Wątek: Nie można odinstalować wszelkie bez dzielenia na forum

Senior Member

Default Nie można odinstalować wszelkie bez dzielenia na forum

Hi guys,
    Mam trzeba odinstalować wszelkie, ja uninstalled przez admincp i vbet nie ma, jednak jeśli ja próbować wobec usunąć wszelkie pliki od mojego serwera (stara się dostać mój serwer powrót do standardowych plików tylko przed ponowną instalacją, tylko to, co trzeba) zabija moje forum!? Tutaj jest błąd, który pojawia się, gdy próbuję usunąć pliki po odinstalowaniu przez admincp:

Ostrzeżenie: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: zepsuty wobec otworzyć potok: nie ma takiego pliku lub katalogu w /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): (eval) to kod na linii 135

Błąd krytyczny: require() [function.require]: Nieudane otwarcia wymagany ' / home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') w /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): (eval) to kod na linii 135

Zostały usunięte wszystkie reguły vbet z .htaccess.

Jakieś pomysły jak to leczyć?

Pozdrawiam,
    Simon

Zakazany

To wygląda jak nie usunięcie niektórych vBET plugin lub nie usunięcie integracji vBET z jakis plugin. Czy masz vBSEO? Spróbuj wyłączyć wszystkie (haki/pluginsWięcej informacji).

Senior Member

Nie mam opcji, aby wyłączyć wszystkie pluginy, miałem vbseo ale starałem się, jak pozbyć się go!, gdy próbuję odinstalować wszelkie uzyskać różnego rodzaju problemy, to doprowadza mnie do szału!

Zakazany

Przed odinstalowaniem vBET należy usunąć jego integracji z vBSEO. Przed odinstalowaniem vBET również spróbować wyłączyć wszystkie haki w config.php)Więcej informacji).

Senior Member

Dam to inny go, VBSEO został odinstalowany, więc nie wiem, integracji, co masz na myśli? VBSEO zasady zostały usunięte z .htaccess. gdzie indziej powinny być patrząc?

Zakazany

Jeśli usunąłeś vBSEO następnie również usunięte vBSEO integracji z vBET.
    Podobać się posyłać mi PM szczegóły dostępu do Admin CP i FTP. Będzie sprawdzić, co się tam dzieje

Senior Member

PM wysłany

Zakazany

Przed odinstalowaniem vBET należy usunąć wszystkie jego integracji. Znalazłem integrację w modules/recentthreads.php w linii 255-260. Jeśli masz zrobić kilka innych integracji z vBET usuń je.

Senior Member

Dziękuję za to, że zapomniałem o vbacmp, teraz postaram i oczyścić i odinstalować - powiem wam znać, jak poszło!

Senior Member

Następnie odinstalować wszelkie zaczął usunąć wszelkie pliki, ale to:
    Ostrzeżenie: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: zepsuty wobec otworzyć potok: nie ma takiego pliku lub katalogu [path]/includes/init.php(304): (eval) to kod na linii 135

Błąd krytyczny: require() [function.require]: Nieudane otwarcia wymagany ' / home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') w /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): (eval) to kod na linii 135

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •