Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: Ignoruj url nie działa

Senior Member

Default Ignoruj url nie działa

Wcześniej mieliśmy ręczne obejście naprawić ten problem, jednak teraz, po raz kolejny jest to okazuje się być problemem.

Mam forum, który działa jak link i bezpośrednio wskazuje na mysite.com / lensreviews.

I dodał "lensreviews do ignorować opcja url, jednak za każdym razem użytkownik z tłumaczenia hitów, link, to idzie do mysite.com / forum / lang / lensreviews

Jakieś rady? Możesz to sprawdzić jako gość w moim domu forum.

Senior Member

Update: dzieje się tak dopiero za zalogowanych z ustawieniem języka w ich profile. Spróbuj zalogować się jako *********
    Ostatnio edytowane przez vBET; 15-02-10 W 12:39. Powód: Usunięte dane dostępu

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Mam zamiar po prostu istnieje. Prosimy także dla własnego bezpieczeństwa nie należy wysyłać w publicznej szczegółów dostępu. Prosimy o przesłanie tych przez PM. Jestem zmieniając post do usunięcia tych danych.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Pojechałem tam i zalogowany konta testowego. Został przekierowany na tłumaczenie (zakładam, że użytkownik, ustawił niemiecki język domyślny). Najpierw otworzył HTML i znaleźć wszystkie "lensreviews" nie - wszystkie linki są w porządku (tak bez języka). Potem sprawdzić jeden z tych, klikając go i też działa dobrze - strona docelowa nie był tłumaczony.

Proszę to sprawdzić. Jeśli problem nadal istnieje podaj nam drogę do jego powtórzenia. Opisanego tu nie działa.

Senior Member

Cóż, jest to dobra wiadomość dla mnie! Kilku członków opisałem ten problem i udało mi się odtworzyć go wcześniej, ale nie dzieje się już dla mnie też. Może dlatego, że zmieniłem "lensreviews" do "/ lensreviews" w ignorować opcja URL niedawno. Dzięki!

Również dzięki za usunięcie danych konta testowego dostępu

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •