Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 2 z 2

Wątek: Pustka zamiast tekstu na tłumaczonych stronach

Junior Member

Default Pustka zamiast tekstu na tłumaczonych stronach

This text was not translated, because it is originally in Polish Nie wiem co się stąło, ale translator nie tłumaczy mi stron. Zamiast przetłumaczonego tekstu są tylko białe plamy.

Zgodnie z poleceniami z FAQ wyłączyłem cache i dodałem echo... do pliku vbenterprisetranslator_functions.php

Jedyny komunikat jaki mi się pojawia na górze strony to:
    Code:
    Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639
    Po usunięciu klucza API strona żart przetłumaczona choc wyświetla SIĘ nieprawidłowo (grafika) ...

Prosze o POMOC w rozwiązaniu problemu.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

This text was not translated, because it is originally in Polish Witam. Jak wskazuje komunikat masz włączoną opcję safe_mode lub open_basedir, co nie może mieć miejsca w przypadku korzystania z CURL.

Proszę zobacz tutaj:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...371-error.html

Tam już jest rozwiązanie tego problemu. Jeśli problem będzie nadal występował daj nam znać i przyglądniemy się temu bliżej

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •