Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 4 z 5 FirstPierwszy ... 2345 OstatniLast
Wyniki 31 do 40 z 50

Wątek: Wiadomości z webmaster tools dotyczące niewłaściwego rel-tagi alternatywne

Zakazany

Zlecenia zmiany kolejności wykonania wtyczki w ramach haka. Wykonanie zamówienia nie zmienić kolejność haków. Na naszym forum test ten hak działa prawidłowo. vB licencji ma limitu czasu, więc można zrobić upgrade. Swojej wersji vB od długiego czasu nieaktualne, więc zaleca się wykonanie uaktualnienia. Myślę, że to rozwiąże problem, jeśli to nie zadziała to będziemy patrzeć dalej.

Senior Member

tak w 4.2 kolejność wykonywania parse_templates hak jest inny?

Niestety aktualizacji do 4.2 to ogromne zadanie, jak to przełamać kilka innych addons, które używam.

Senior Member

Sprawdziłem class_bootstrap.php i parse_templates haczyk jest w tym samym miejscu w pliku 4.1.12 i 4.2.2. Czy możesz rozwinąć to, co jest przyczyną problemu z tym hak i wykonywanie zbyt wcześnie?

Zakazany

Obsługujemy najnowszą wersje i vBET jest dostosowany do najnowszej wersji. Każda wersja zawiera wiele zmian. Jeśli aktualizacja, i nadal masz ten problem następnie będziemy szczęśliwi pomóc.

Senior Member

Nie zamierzam zaktualizować vbulletin i spędzić dużo czasu na robienie tak, o ile wiem, że aktualizacja będzie rozwiązać problem z flagami. Powiedział pan, że "myśleć" że to rozwiąże problem. Potrzebuję potwierdzenia na dokładnie to, co jest przyczyną problemu i to rozwiąże problem.

Zakazany

Obsługujemy najnowszą wersję. VB4 jest Dożywotnia licencja, więc prosimy o aktualizację. Jeżeli problem pozostanie, a następnie możemy pomóc, bo teraz wydaje się, że to wina starego, nieobsługiwanych wersji.

Senior Member

Quote Napisał Marcin Kalak View Post
    Obsługujemy najnowszą wersję. VB4 jest Dożywotnia licencja, więc prosimy o aktualizację. Jeżeli problem pozostanie, a następnie możemy pomóc, bo teraz wydaje się, że to wina starego, nieobsługiwanych wersji.
    Dobra czy możesz mi powiedzieć co się dzieje złego w starej wersji?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał tavenger5 View Post
    Dobra czy możesz mi powiedzieć co się dzieje złego w starej wersji?
    To jest stary i różniły się, że nowy, i nie obsługiwane, ponieważ vBET4.x jest testowany na najnowszy vB4 wersji. Gdy masz najnowszej wersji vB4 i problem będzie nadal istnieje chętnie pomożemy Ci.
    W tej chwili możemy założyć, że nie ma nic złego z vBET ponieważ problem nie mogą być powielane na najnowszej wersji vB.
    Tu jest nie błąd w vBET4.x - tylko używasz to nie zgodne stary vB4 wersji. Złe paliwo do silnika źle - nie ma problemu z usługą po prostu źle, przy użyciu problem.

Proszę zaktualizować vB4 do najnowszej vB4 wersji.

Jeśli nie ma żadnych błędów na vB obsługiwanych wersji, weźmiemy pod uwagę ten problem, zamknięte, ponieważ istnieje problem z vBET, tylko ze złego użytkowania i masz już rozwiązanie tego.

Marcin - blisko biletu, jeśli nie będzie żadna Nowa podaj w następnych kilka dni (błąd występuje na najnowszy vB4 wersji).

Daliśmy wam już wsparcie - jeśli nie chcesz go używać to twój wybór. Szanujemy naszych klientów - szanujemy również, że wolisz mieć problem, zamiast korzystać z naszego wsparcia, które zostało już wydane.
    To nie jest czat, a nasz personel będzie zamknąć ten bilet, ponieważ rozwiązanie było już biorąc pod uwagę i jak teraz mamy potwierdzenie, że w najnowszej wersji vB4 jest wszystko OK.

Dzięki za twój wkład.
    Mam nadzieję, że zdecydujesz się korzystać z was z prośbą o wsparcie.
    To nie - jeszcze dzięki za zrozumienie, że nie ma nic do dodania w tej dziedzinie do korzystania z pomocy zamiast powtarzać cały czas, że ma wsparcie i nie używać go, gdy go podaje to.

Marcin będzie nadal wspierać ten bilet w najbliższych dniach i odpowiedzi, tylko kiedy będziemy mieć swoją opinię, że w najnowszej wersji (obsługiwane) vB4 problem istnieje również. Jeśli nie zostanie ona zamknieta.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 05-12-13 W 00:25.

Senior Member

Nie pytam aby rozwiązać problem z nieobsługiwanej wersja programu vBulletin. Proszę możesz mi powiedzieć, gdzie jest problem, i potwierdzić to jest, w rzeczywistości, problem z 4.1.12 tak Można naprawić. Tylko powiedział mi że może być problem z 4.1.12. I trzeba wiem to jest problem, zanim pójdę z moim sposobem aktualizacji vBulletin.

Jak stwierdził, nie zamierzam przejść przez problemy z vbulletin modernizacji, jeśli nie trzeba. To kosztowało mnie sporo czasu i pieniędzy, aby zaktualizować innych niestandardowych modów. Użytkownik mający poświadczenia logowania na mojej stronie. To powinno być łatwe, aby mi powiedzieć, co się dzieje nie tak z hakiem parse_templates. Na przykład, plik x różni się między 4.1.12 i 4.2.2. Lub parse_templates trzeba wykonać przed x hak.

Już miał swój produkt od początku i po prostu odnowiłem moje licencji. Się spodziewać, że będzie traktować klienta, dawna trochę więcej szacunku.

Znowu wszystko czego potrzebuję to należy podkreślić w dobrym kierunku. Nie pytam się przepisać cały mod do pracy z 4.1.12. Szczerze mówiąc nie sądzę, że to absurdalne żądania, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że jestem klientem długi czas.
    Ostatnio edytowane przez tavenger5; 05-12-13 W 20:32.

Zakazany

Nasz produkt został dostosowany do najnowszej wersji vB, nie jest możliwe do dostosowania produktu do wszystkich wersji.

Strona 4 z 5 FirstPierwszy ... 2345 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •