cześć
Dlaczego nie możesz zapewniają wersję tego programu na xenforo
Aby zmienić program służy do xenforo, ale nie chce stracić swojego programu
cześć
Dlaczego nie możesz zapewniają wersję tego programu na xenforo
Aby zmienić program służy do xenforo, ale nie chce stracić swojego programu
W tej chwili nie wiem xenforo architektura wtyczek.
Również w tej chwili jesteśmy zajęci, aby zaktualizować wszelkie vBulletin 5.
Jest to możliwe, że będziemy wspierać inne silniki forum w przyszłości, ale to nie jest ustawiona. Ponieważ tłumaczenia są wypłacane rynek zmienił się i w tym czasie nie widać tyle zapotrzebowanie na taki produkt w innych dziedzinach niż vBulletin. Planowaliśmy zrobić ogólne silnika pracującego w dowolnym miejscu, ale jak tylko napisał tłumaczenia się zwrócić.
proszę muszę to na mojej stronie!
XenForo teraz stał się bardziej popularny
Cóż w tej chwili jesteśmy nadal w trakcie integracji vBulletin 5 (czekam na jakieś zmiany na ich stronie). Aż skończymy to zadanie nie planujemy połączyć z innych silników forum. Gdy skończymy integracji i staje się stabilny, wtedy możemy myśleć o tym.
Jakieś wieści?
Integracji vBET z vBulletin 5 jest kompletny. Jeszcze w tej chwili nie planujemy stworzenie wersji dla xenoforo. Ponieważ Google tłumaczenia są wypłacane, ludzie czy nie stosowania automatycznego tłumaczenia tak jak przed. Nawet, że obsługujemy wiele innych silników i możesz mieć swoje tłumaczenia całkowicie za darmo duże kwoty dziennego, tłumaczenie maszynowe nie jest tak popularny jak przed. Dlatego uważamy, że parapet nie być opłacalne tworzenie wersji dla xenoforo. Mamy nadzieję, że ludzi wraca z powrotem do użycia z tłumaczenia maszynowego, ale w tej chwili wydaje się, że ludzie boją się, że nowe tłumaczenia silników, które są wolne, będzie również stać się płatne - podobnie jak Google. Nie mam innego wytłumaczenia dla niskie zapotrzebowanie na tłumaczenia maszynowego. Dopóki nie zmieni rynek i potrzeby rosną, nie planujemy stworzyć nowe wersje na inne platformy. Myśleliśmy, że niższy popyt może być spowodowane przez brak integracji z vBulletin 5, ale teraz jest zintegrowany i nic się nie zmieniło. Tak - w tej chwili możemy wspierać i rozwijać nasze linie rzeczywisty produkt. Przepraszam za złe wieści dla Ciebie
Przestał wspierać ten głupi program i zaczynają tworzyć kopię tego dodatku z xenforo