Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 3 z 3

Wątek: Pytanie o "Język domyślny" ustawienia.

Senior Member

Default Pytanie o "Język domyślny" ustawienia.

Kiedy zainstalowane vBET, miałem już około 18.000 forum użytkowników, z których większość jeszcze nie ustawił jeszcze "język domyślny" ustawienie w CP użytkownika. Nie chcesz, aby to, jak będzie ono wiele tech noobs pyta mnie, dlaczego system nie pozwoli im zobaczyć wątki.

Tak więc moje pytanie jest to, co zapytanie do serwera MySQL należy uruchomić ręcznie, aby zaktualizować wszystkie "Nie ustawiono" wartości po prostu "angielskim"?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Po pierwsze-gdy domyślny język użytkownika nie jest ustawiony, vBET przyjmuje, że jest on taki sam, jak domyślny język forum. Więc nie musisz go w ogóle ustawiać

Jeśli nadal chcesz to zapytanie (UWAGA: dodać prefiks tabeli, jeśli używasz go przed nazwą tabeli):
    Code:
    UPDATE user SET vbet_def_lang='en' WHERE vbet_def_lang IS NULL OR vbet_def_lang='';
    Ostatnio edytowane przez vBET; 28-01-10 W 00:04. Powód: Typo

Senior Member

Dziękuję bardzo!

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •