Nie vBET problem jest więcej. Jak napisał Google bierze ze środków własnych - vBET nie generuje takich linków już (jeśli okaże się to robi - proszę zauważyć, że w celu poprawienia błędów, ale jak wiemy teraz ten problem jest rozwiązany).
I flagi są poprawne - w ten link ja jest język, a reszta jest traktowana jak zwykły adres URL, więc sv jest tylko w katalogu, dlatego jest on zamieszczony tam.
Musisz iść do. Htaccess i dodać regułę, która przekieruje wszystkie takie wnioski o dopuszczenie do wniosku z jednego kodu lang. Po jakimś czasie Google będzie aktualizacji i problem zniknie.
Oto takie zasady (nie testowane, gdyż na naszym forum adresy takich nie działają):
Code:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ http://%{HTTP_HOST}/$1/$3 [L,R=301]
Należy dodać, zanim przepisy vBET i przetestuj go natychmiast. Po pewnym zaś (w Google może być do kilku miesięcy) zasada ta nie będzie konieczne już tak będziesz mógł wypowiedzieć się i zobaczyć, czy problem wróci, czy nie.
Daj nam znać to działa